Срби за Србе – „Пикадо и Билијар из блока“ у Челареву

Посетите ове хуманитарне турнире!

У календару догађаја у организацији Хуманитарне организације Срби за Србе на којима се прикупљају средства за активност ове организације, нашао се и догађај у Челареву у клубу Андерграунд (Пролетерска 94).


Ради се о тунирима у пикаду и билијару под називом „Пикадо и Билијар из блока“ који ће се одржати у недељу (25.02.) од 18 часова. Цена учешћа по игри је 300 динара, а приход од игри биће усмерен организацији Срби за Србе.

Организација Срби за Србе је до сада званично регистрована у Србији, Републици Српској, Црној Гори, Аустрији, Швајцарској, Немачкој, Норвешкој, Сједињеним Америчким Државама, Канади, Шведској и Аустралији, уз бројна представништва у другим државама, која ће ускоро постати и званично регистроване организације.

Поред 11 огранака у свету, Хуманитарну организацију Срби за Србе данас чини више стотина волонтера, деветнаест запослених особа у Србији, пет запослених особа у Републици Српској и више од 100.000 донатора.

Циљ организације Срби за Србе је да у наредних неколико година окупи стотине хиљада донатора из целог света који ће са редовним месечним донацијама помагати добротворни рад и обезбеђивати неопходну социјалну и економску помоћ за угрожене вишедетне породице широм Балкана.

До сада од 2006. године организација је сакупила и проследила помоћ од 14.419.301 РСД, помогли су 3200 породица са 15.250 деце.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here