Отворен наменски рачун за помоћ угроженима у општини Бачка Паланка

Црвени крст општине Бачка Паланка отворио је наменске рачуне за донације за помоћ становништву општине Бачка Паланка.

Секретар Бранислав Шобот из Црвеног крста Бачка Паланка саопштио је за БАП ВЕСТИ да су заједно са локалном самоуправом општине Бачка Паланка покренули иницијативу за прикупљање средстава у циљу помоћи свим оштећеним грађанима наше општине.


Након елементарних непогода које су задесиле нашу општину и проузроковале велику штету, Црвени крст и општина заједно су се ангажовали како би пружили помоћ и подршку свима којима је то неопходно.

Црвени крст општине Бачка Паланка отворио је наменске рачуне за донације за помоћ становништву општине Бачка Паланка. Отворен је динарски и девизни рачун на који могу да се уплате средства од стране физичких лица, правних лица и осталих организација. Уколико желите да уплатите наменски за неко лице, то можете урадити путем овог рачуна. 

Сва средства која буду уплаћена искључиво ће бити коришћена за куповину грађевинског материјала потребног за поправку, или за извођење радова на приватним објектима.

Црвени крст ће заједно са комисијом која је пописивала штете прегледати спискове грађана који су претрпели штету, и најугроженијима ћемо помоћи, наравно и свима којима је помоћ потребна, а све у зависности од средстава са којима будемо располагали. Позивамо све који су у могућности да помогну – истиче Бранислав Шобот.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here