Шесточланој породици се урушила кућа: „Стиже вече, а ми немамо где да спавамо“

СЕЛЕНЧА: У току ноћи, у среду (30.08), породици Николић из села Селенча, које се налази у општини Бач, кућа дословно срушена услед невремена. Иако је кућа готово сравњена са земљом, срећом, нико од чланова породице није повређен.


Невреме је било праћено јаким ветром, што је довело до овог драматичног тренутка. Пуким чудом, ниједно од четворо деце у породици Николић није повређено, а цела породица је остала жива и здрава.

Породица Николић је, након овог догађаја, привремено смештена код једне добре породице у истом селу. У овој тешкој ситуацији, породицу чине родитељи Славиша и Александра, као и деца: Мануела (5), Мануел (9), Филип (10) и Марио (12). Александра тренутно није запослена, јер се брине о деци, док Славиша обавља хонорарне послове по кућама кад год му се пружи прилика.

Породица Николић је одмах обавестила општину Бач и Центар за социјални рад из Бача о њиховој тешкој ситуацији. Међутим, до сада нису добили конкретну помоћ и подршку.

Позивамо све људе великог срца и добре воље да помогну породици Николић у њиховој тешкој ситуацији. Свака врста помоћи, било материјална или финансијска, биће од изузетне важности како би ова породица поново стала на своје ноге.

Ситуација породице Николић је изузетно тешка и захтева брзу и ефикасну помоћ, а највећи проблем је што немају место за преноћиште. Њихова кућа нема електричну енергију, а кућа им се срушила.

Контакт телефон породице је: 062 8463 555

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here