Ваша некретнина је у правним рукама са Лешков некретнинама

Лиценцирани су посредник за помет и закуп непокретности, и пружају комплетне услуге купопродаје, закупа и издавања некретнина, као и правне услуге везане за некретнине у Бачкој Паланци,

Лешков некретнине је породична фирма чији је оснивач дипл. правник Лешков Игор. Специјализовани су за услуге са некретнинама у општини Бачка Паланка и широј околини.


Лиценцирани су посредник за помет и закуп непокретности, и пружају комплетне услуге купопродаје, закупа и издавања некретнина, као и правне услуге везане за некретнине у Бачкој Паланци, а све у сарадњи са адвокатским канцеларијама.


Упознајте нас, погледајте шта и на који начин радимо јер је Ваша некретнина у правним рукама!

Оно што је њихова идеја и циљ јесте да предузму све неопходне радње иза сваког правног посла везаног за некретнине и тиме обезбеде правну сигурност њихових клијената, што укључује:

• Проверу докумената неопходних за купопродају у катастру непокретности;
• Састављање предуговора за купопродају некретнине;
• Састављане уговора за купопродају некретнине;
• Састављање уговора о закупу;
• Састављање специјалне пуномоћи за куповину или продају путем пуномоћника;
• Организовање овере докумената код јавног бележника;
• Посредовање при предавању документације за плаћање или ослобађање од плаћања пореза;
• Прибављање власничког листа, копије плана и других докумената из катастра;
• Као и све остале правне послове везане за некретнине.

У понуди су поуздане и проверене некретнине

Све некретнине из њихове понуде пре продаје и оголашавања проверавају, утврђују власништво и правни статус тако да у сваком тренутку за клијента имамају поуздану информацију.

Купопродајни уговор саставља њихов правни тим и адвокат, а након тога организују неопходну оверу код јавног бележника – нотара.

На њиховој wеб страници: leskov-nekretnine.rs можете пронаћи широку понуду некретнина у општини Бачка Паланка као и посебну секцију на сајту – Куће на селу, где можете погледати тренутну понуду некретнина у општини Бачка Паланка, а и шире

Слоган агенције, „Ваша некретнина у правним рукама“, јасно истиче фокус на квалитету и интегритету у пружању услуга. Лешков Агенција за некретнине посвећује се пружању врхунске услуге и пажње при доношењу важних одлука о некретнинама.

Без обзира на то да ли желите да купите, продајете, изнајмите или правно регулишете своју некретнину, ова агенција је ту да вам пружи неопходну помоћ и води их кроз цео процес.

Са жељом да пруже врхунску услугу и остваре задовољство својих клијената, Лешков Агенција за некретнине је адреса коју треба посетити у потрази за решењима у области промета некретнина.

Контакт:

: Жарка Зрењанина 96, Бачка Паланка

: 0621563844

: leskov-nekretnine.rs

: Leškov nekretnine Bačka Palanka

: leskovnekretnine

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here