Run&Go Sport Outlet – дестинација за врхунску спортску опрему по повољним ценама

Outlet спортска опрема познатих марки доступна је у Бачкој Паланци.

Од недавно у Бачкој Паланци, на адреси Краља Петра Првог 5 успешно послује продавница за спортске ентузијасте која нуди широк избор брендираних артикала. Оно што што можете пронаћи у њиховом асротиману је спортска одећа, обућа и опрема по outlet ценама.


Брендови који се тренутно налазе у њиховој понуди су Adidas, Nike, Asics, Puma, Reebok, DIADORA, Hummel, Babolat, Head, Salomon, Luhta и још многи други брендови које волите.

Већ четири године фирма doo Run&Go из Бачке Паланке кроз своју онлајн продавницу нуди outlet светске брендове на територији читаве Србије. Набавка робе се врши директно из њихове централе у Немачкој.

Од сада поред интернет продаје, суграђанима са задовољством отварају врата нове продавнице у Краља Петра Првог 5.

Уживо можете да одаберете патике, јакне, тренерке, мајице, хеланке, шорцеве, чарапе. Поред тога, у понуди су и лопте, рекети, торбе, заштитна опрему и фитнес реквизити.

Континирано унапређују нашу понуду. У складу са тим, однедавно у нашој понуди је италијански бренд Zeus. Атрактиван дизајн и изузетно приступачне цене нуде у складу са њиховим слоганом- За пријатељство. За амбицију. За такмичење.

За професионалце и аматере.
За индивидуалне и колективне спортске активности.
По најповољнијим ценама на тржишту.

Добро нам дошли! Имамо све што вам је неопходно за омиљени спорт или фитнес активност. Ваше задовољство је наш приоритет.

Контакт: 

Радно време продавнице:

  • Понедељак и среда од 9 до 14 часова
  • Уторак, четвртак и петак од 11 до 18 часова
  • Субота од 9 до 14 часова

Њихова комплетна понуда је увек онлине доступна на sportoutlet.rs 

Телефон: 060-701-702-6

sport_outlet_prodaja

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here