Počeo upis u školu tenisa u Bačkoj Palanci

PRVI TRENING JE BESPLATAN!

Bačkopalančanin Aleksandar Santrač je apslovent na Fakultetu za sport i turizam na smeru Fizičko vaspitanje i sport. Ljubav prema tenisu se javila u ranom detinjstvu i Aleksandar se od svoje desete godine, pa sve do danas bavi tenisom. Ljubav prema tenisu je obojila njegov život, i već tri godine Aleksandar uspešno trenira decu u svojoj školi tenisa Forhend u Bačkoj Palanci.


Njegovi počeci su bili sa profesorom Zečevićem, gde je u tinejdžerskom dobu nastavio da trenira sa Ivanom Duganičem u Bačkoj Palanci. Svih ovih godina Alekesandar je bio aktivan u takmičenjima na različitim turnirima u Srbiji, a sa Otvorenog prvenstva Beograda u seniorskoj kategoriji nosi tri medalje pobenika. Ipak, njegova želja je da radi sa decom i da ih na najbolji način uputi i nauči ovom sportu.

Aleksandar poseduje tri licence za juniorski tenis, C i D licencu izdatu od Teniskog saveza Srbije i internacionalnu C licencu za juniorski tenis (GPTC).

Škola tenisa je idealno mesto za mališane da nauče svoje prve teniske “korake”, i da kroz igru i smeh zavole ovaj prelepi “beli“ sport. Najidealnije doba za ulazak u tenis je izmedju 6 i 8 godina, ali nikad nije kasno ili rano da se počne i sa drugim uzrastima. U našoj školici glavni je razvoj određenih motoričkih sposobnosti, a pogotovo tehnike i taktike.

Program treninga za decu 

U grupama prilagođenim uzrastu i sposobnostima, trener uči Vaše dete osnovnim udarcima i razumevanju teniske logike korišćenjem raznih zabavnih tehnika. Vežbe motorike i koordinacije, kao i fitnes, takođe su uključeni u trening, razvijajući generalno ljubav prema sportu kod Vaše dece od najranijih godina.

PRVI TRENING JE BESPLATAN

Program rekreacije za odrasle

Ukoliko ste obožavatelj ove prelepe sportske igre, i imate želju da naučite da igrate, godine su najmanja prepreka. Ukoliko želite posle posla da uživate malo ili vikendom da se opustite, tenis je pravi izbor. Uz tenis možete da zaboravite na stres i plus da poboljšate svoje zdravlje, jer uz tenis možete da unapredite svoju kondiciju, ojačate tonus mišića i fleksibilnost tela. Jedna od glavnih prednosti tenisa je što veći deo godine može da se igra na otvorenom, samim tim uvek ste napolju i na svežem vazduhu. Treninzi u našem centru mogu biti na invidualnom nivou, kao i grupni.


Škola raspolaže sopstvenom opremom (reketi, loptice i ostali rekviziti), koju besplatno ustupa članovima za vreme treninga.

Grupe se formiraju prema uzrastu (najviše četvoro u grupi), a postoji mogućnost da se uzimaju individualni časovi.

Tenis, kao sport, razvija sve najvažnije motoričke i koordinacijske veštine – eksplozivnost, brzinu, agilnost i izdržljivost. Beli sport utiče pozitivno i na mentalni razvoj jer razvija samopouzdanje, sposobnost delovanja pod pritiskom, kao i socijalne veštine.

Prvi trening je besplatan, a treninzi se održavaju na sportsko rekaretivnom centru Tikvara. Termini treninga se dogovoraju sa trenerom.

Ukoliko imate pitanja ili želite da prijavite vas ili vaše dete, javite se Aleksandru na broj telefona 066429500.

Za više aktuelnosti zapratite njegov instagram profil: tenis_backa_palanka