Репертоар у Градском биоскопу од 14. до 17. марта

Културни центар Бачка Паланка

439

У Градском биоскопу 15. марта од 16.00 часова биће приказан анимирани филм „КУНГ ФУ ПАНДА 4“ синхронизован на српски језик.

Садржај:

Овог пролећа, после скоро деценије, икона комедије Џек Блек враћа се својој улози Поа, најневероватнијег мајстора кунг фуа на свету, у урнебесном новом поглављу омиљене акционе комедије, Дримворксове франшизе, Кунг Фу Панда 4. Након три авантуре које пркосе смрти, побеђујући зликовце светске класе својом неупоредивом храброшћу и лудим борилачким вештинама, По, Змајев ратник, позван је да се … већ једном одмори. Тачније, изабран је да постане духовни вођа Долине мира.


У Градском биоскопу 14. и 15. марта од 18.00 и 20.00 часова биће приказан нови домаћи филм „ЈОРГОВАНИ“.

У филму Јорговани Слобода Мићаловић и Иван Босиљчић тумаче успешне глумце који су и брачни супружници. У питању је сатира о филмској и телевизијској индустрији, али знамо да сатире нису увек само смешне.

Катарина и Игор су звезде телевизијске серије „Кад замиришу јорговани“ која је освојила награду за најбољу серију године. Пошто су и звезде људи, а људи су свакојаки на прослави ће изаћи на видело многи како њихови проблеми, тако и проблеми који муче домаћу кинематографију. Ово остварење ће нам помоћи да откријемо да ли је могуће иза филмских камера одржати приказану љубав. Такође, видећемо шта све може да сакрије гламур популарности.

Редитељ романтичне комедије „Јорговани“ је Синиша Цветић, док сценарио потписује Давид Јаковљевић који се и сам појављује у филму. Поред поменутог водећег двојца, између осталих, улоге тумаче Небојша Дугалић, Милутин Мима Караџић, Гордан Кичић, Исидора Јанковић, Јован Јовановић, Јана Бјелица и Ненад Окановић.

Цена улазнице је 400 динара и моћи ће да се купи на благајни Биоскопа 14. марта од 17.00 часова.


У Градском биоскопу 16. и 17. марта од 18.00 часова биће поново приказан анимирани филм „Крцко Орашчић и магична флаута“ синхронизован на српски језик.

На Бадње вече, млада девојка Марија пожелеће да се врати у детињство и жеља ће јој се неким чудом остварити!

Цена улазнице 300 динара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here