Репертоар у Градском биоскопу од 27. јануара до 2. фебруара

На репертоару и нови домаћи филм "Недеља"

БАЧКА ПАЛАНКА – У Градском биоскопу у Бачкој Паланци крајем јануара и почетком фебруара на репертоару ће бити три филма.


Током викенда, 27. и 28. јануара од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „МАША И МЕДВЕД – ЈОШ ЗАБАВНИЈЕ“ синхронизован на српски језик.

Садржај: Прва станица је свадба и оног тренутка када Маша стигне, следи невоља! Док се игра са младиним велом, Маша изазива гунгулу, трка се на колицима за торту и јури голубове. Бићете увучени у задивљујућу и дирљиву божићну бајку усредсређену на дванаест месеци. Маша и њен нови пријатељ учиниће све што могу да запале дух магије у срцима. Припремите се за неочекиване обрте и узбудљиве тренутке, права авантура је иза угла.

Истим данима, 27. и 28. јануара (субота и недеља) од 20.00 часова биће приказан филм „НОСТАЛГИЈА“.

Садржај: Након много година проведених у Египту, Феличе се враћа у Напуљ да види стару мајку коју је изненада напустио кад је био дечак. У родном граду, губи се међу кућама и црквама, обузет речима језика који доживљава као страни, али који је заправо његов. Обузима га и чудна фасцинација и враћају му се сећања на давне дане које је провео са Орестом, најбољим пријатељем из детињства, са којим дели тајну. Када постане очигледно да Напуљ за њега представља изгубљени живот и да би што пре требало да се врати одакле је дошао, бива прикован непобедивом снагом носталгије. Цена улазнице 300 динара.

У четвртак и петак 1. и 2. фебруара од 18.00 и 20.30 часова биће приказан филм „НЕДЕЉА“ који прати живот једног од најомиљенијих певача на овим просторима Џеја Рамадановског.

Садржај: Инспирисан истинитим догађајима, доноси причу о Џеју из најраније младости па све до великог успеха који је остварио. Иако није имао лако детињство, које је провео углавном на улици или у поправном дому, Џеј је успео да заузме своје место на музичкој сцени и кроз песме постане део живота многих. Цена улазнице 400 динара.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here