Репертоар у Градском биоскопу од 5. до 8. октобра

Због великог интересовања биће поново приказан хорор филм "Опатица из пакла 2"

У Градском биоскопу  5. и 6. октобра од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „Патролне шапе – Моћни“, синхронизован на српски језик.

Садржај:

Када се магични метеор спусти у Град пустоловина, ПАТРОЛНЕ ШАПЕ добијају супермоћи и постају МОЋНЕ КУЦЕ! За Скај, најмању у тиму, нове моћи су остварење снова. Али када градоначелник Хамдингер побегне из затвора и удружи се са лудом научницом, судбина Града пустоловина висиће о концу. Моћне Куце морају да их зауставе , а Скај ће научити важну лекцију.

У Градском биоскопу 7. октобра од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „Нинџа корњаче – Хаос“ синхронизован на српски језик.

Уз интересантну анимацију, врхунску акцију и испред свега препознатљив хумор, поново ће се на великим платнима видети корњаче мутанти – Микеланђело, Донатело, Рафаело и Леонардо.

Након што су се годинама крили од људи, браћа Корњаче имају план да освоје срца Њујорчана и да, чинећи херојска дела, буду прихваћени као обични тинејџери. Њихова нова пријатељица Ејприл О’Нил помаже им да се изборе са мистериозним злочиначким удружењем, али убрзо ће имати пуне руке посла када војску мутаната пусте на њих.

У Градском биоскопу 8. октобра од 18.00 часова биће приказан анимирани филм „Ричард рода 2“ синхронизован на српску језик.

Ричард, неустрашиви врабац ког је усвојила породица рода, зиму проводи уживајући на Великом језеру на северу Африке.

У Градском биоскопу 5. 6. и 8. октобра од 20.00 часова биће приказан филм „Што се боре мисли моје“.

Филм прати последње дане српског кнеза Михаила Обреновића, заљубљеног човека који се бори са осећајем дужности према свом народу док се против њега кује кобна завера, која ће зауставити ослобађање балканских народа. Србија ће се још једном наћи на прекретници.

Улоге: Драган Мићановић, Милош Тимотијевић, Тамара Крцуновић, Наташа Нинковић, Небојша Дугалић…

Због великог интересовања, у суботу 7. октобра од 20.00 часова биће поново приказан хорор филм „Опатица из пакла 2“.

Цена улазнице за ове пројекције је 350 динара а карте ће моћи да се купе на благајни биоскопа у данима приказивања филмова од 17.00 часова.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here