Промоција зборника „Хитац сна 13“

Честитамо Књижевном клубу "Дис" на импресивних 65 година рада и доприноса културном животу Бачке Паланке.

331

У среду, 14. фебруара, Народна библиотека „Вељко Петровић“ у Бачкој Паланци била је домаћин свечане промоције поводом 65 година постојања Књижевног клуба „Дис“. Сви посетиоци имали су прилику да уживају у јединственом културном доживљају током вечери.


Манифестација је почела тачно у 17 часова, а атмосферу је одмах заголицало присуство великог броја љубитеља књижевности и уметности. Салон библиотеке био је испуњен позитивном енергијом и ишчекивањем шта ће нам све вече приредити.

Промоција зборника „Хитац сна 13“ представила је ауторске радове чланова клуба, а стихови су одјекивали простором док су аутори преносили своје емоције на присутну публику. Неки од аутора су се емотивно осврнули на досадашњи рад клуба, док су други представили нове, свеже стваралачке подухвате.

Музички програм додатно је обогатио вече, а Клуб класичне гитаре „Акорд“ пружио је упечатљиву изведбу, док је кантаутор Горан Јовић својим наступом додатно подигао атмосферу.

Сви присутни су уживали у споју књижевности и музике, чинећи ову прославу јубилеја Књижевног клуба „Дис“ незаборавном.

Овом приликом, честитамо Књижевном клубу „Дис“ на импресивних 65 година рада и доприноса културном животу Бачке Паланке. Нека и даље наставе с плодним стваралаштвом и дељењем уметности с локалном заједницом.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here