На Ревени уз Чаробни пасуљ скупљено више од 68.000 динара за МНРО

Јубиларна, 15. Ревена, одржана је с узбудљивом атмосфером и позитивном енергијом у Бачкој Паланци, на Багремару, традиционално на Сретење, 15. фебруара.


Овога пута, на Ревени је настављена лепа традиција започета 2014. године – печење бика на ражњу. Оно што је било посебно значајно, јесте да је сви приход од продаје меса из овог несвакидашњег гастрономског догађаја било усмерено у хуманитарне сврхе. Сав сакупљени новац је намењен за помоћ члановима Друштва за помоћ Ментално недовољно развијеним особама (МНРО) у Бачкој Паланци.

Организација Јубиларне Ревене на Багремару се показала као више од само једног заједничког дружења. Овогодишња Ревена је понудила нешто више од забаве и уживања у кулинарским специјалитетима. Сав приход од печења бика на ражњу и од кувања Чаробног пасуља, за који је био задужен Илија Јовић, у износу већем од 68.000 динара, предат је Друштву за помоћ МНРО Бачка Паланка.

Ова акција је само један од многих начина на које је заједница показала своју  спремност да помогне онима који то највише требају.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here