Концерт наставника ШОМО „Стеван Христић“

Концерт ће се одржати у новој концертној сали Музеја града

252
Фото: Pixabay

БАЧКА ПАЛАНКА – У среду (09.03.) у новој концертној сали Музеја града, одржаће се концерт наставника ШОМО „Стеван Христић“ из Бачке Паланке.


Почетак концерта је у 18 часова, а за портал БАП ВЕСТИ, Сандра Милутиновић, директорка ШОМО „Стева Христић“ наводи:

– Веома смо срећни и задовољни због чињенице да смо успели да реализујемо један од приоритета које смо пред себе, ми у музичкој школи, поставили, а свесни великог недостатка са којим се култура нашег града суочавала већ годинама. Наш град је коначно добио праву концертну салу, у згради Mузеја града, салу одличне акустике, репрезентативну и са концертним клавиром у којој ће у будућности моћи да наступају сви људи који се лепом музиком баве на леп начин, почев од ученика и наставника наше школе, других музичких школа, многих наших суграђана који то чине и, наравно, бројних мање или више познатих музичких уметника за чије наступе до сада заиста нисмо имали адекватне услове – каже директорка и додаје:

– У срадњи са Културним центром Бачка Паланка и директорком Ољом Нађ, која је у потпуности подржала ову иницијативу, иступили смо пред највишим инстанцама наше општине, и од председника општине добили потпуну подршку за реализацију предвиђеног. Одобравањем средстава за набавку новог полуконцертног клавира за нашу Музичку школу, уједно је омогућено и опремање концертне сале нашег града у којој ће наставници наступити у среду (09.03.) и тиме исказати своје задовољство и захвалност. Уједно овим концертом ми ћемо отворити, надамо се, богату концертну сезону у нашој новој концертној сали – завршава Сандра Милутиновић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here