Браво за ЧСК! Одиграо се турнир за први удах Исидоре Вучковић!

Браво за ЧСК! Прикупљено је 238.400 динара у сврхе лечења Исидоре Вучковић.

660

ЧЕЛАРЕВО – На главном терену стадиона Фудбалског клуба ЧСК из Челарева, у недељу 25. јуна одржан је хуманитарни турнир у малом фудбалу за Исидору Вучковић.


У организацији турнира учествовали су Фудбалски клуб ЧСК и његов председник Јован Грубиша, тренер Мирослав Павловић, представник Предраг Шљивар, капитен Јован Шовен, играч Александар Јованић и још три мештана Челарева Стефан Ђумић, Милан Медић и Вања Сарачевић.

Учествовало је 27 екипа углавном из општине Бачка Паланка. Победила је екипа Борбени Шкоти из Челарева, друго место је заузела екипа Економски Факс из Новог Сада, а треће место је припало екипи Scan&print из Бачке Паланке.

“Веома смо задовољни како је све протекло. Прикупљено је 238.400 динара у сврхе лечења и ФК ЧСК је још једном показао хуманост на делу као и људи који су били део турнира и овим путем се захваљујемо свим учесницима и посетиоцима који су препознали и подржали хуманитарну акцију и издвојили новац на било који начин и тако помогли.” – изјавио за наш портал, Предраг Шљивар представник ФК ЧСК.

Вреди напоменути да је турнир прошао без најмањег инцидента и проспуста. Овим путем се захваљујемо судијама из Бачке Паланке Милошу Милешевићу и Ненаду Илинчићу што су се одазвали и подржали овакву акцију, као и компанијама Carlsberg и Nectar на обезбеђеном освежењу за учеснике турнира.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here