Нерешено са прволигашем

Фудбалери "Бачке" ушли у серију контролних утакмица

304
Фото: БАП ВЕСТИ

Трећу контролну утакмицу фудбалери „Бачке“ одиграли су током зимског припремног периода. Противник Бачкопаланчанима, био је минуле суботе састав  „Текстилца“, прволигаша из Оџака. Сусрет ових двеју екипа завршен је нерешеним резултатом 0:0.


– У утакмици са Оџачанима испробао сам све играче, на које у овом тренутку рачунам, изузев Влаисављевића који је изостао због повишене температуре. Играли смо против једног веома доброг противника, који је пуних 60 минута наступио у свом најјачем саставу. Преосталих 30 минута, за Оџачане су наступили резервни играчи. „Текстилац“ има заиста изванредан тим, који нас је ставио на озбиљне муке, и била је то за нас заиста феноменална провера. У овој утакмици успели смо да видимо шта је добро, а шта није у нашој екипи. Добро смо уочили све наше проблеме, јер су они у овој утакмици изашли на видело. Наш противник је нарочито у првом полувремену, био доминантан и натерао нас да играмо више дефанзивно у ниској зони. Оџачани су два пута погодили оквир нашег гола. Ми смо офанзивно имали доста проблема, јер смо играли против једне доста добре екипе, Била је то за наше играче једна тешка утакмица. Међутим, успели смо да се са једним добрим противником углавном равноправно надмећемо. Увидели смо где ћемо имати проблема што је веома значајно. Недостаје нам већи ростер. Пробаћемо да се што пре евентуално појачамо – каже тренер „Бачке“ Жељко Рачић.

У дуелу са екипом „Текстилца“ за „Бачку“ су играли, Стајковић, Анђелковић, Стаматовић, Вучетић, Веселиновић, Јовишић, Брборић, Трифуновић, Игњатовић, Милијашевић, Тримановић. Играли су још, Ћулибрк, Новаковић, Јаковљевић, Бобак, Влајков, Перишић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here