Две победе и један пораз за кошаркаше Феникса

Протеклог викенда утакмице је играла екипа пионира и млађих пионира

Фото: Getty images

Екипа пионира 2009. годиште Кошаркашког клуба Феникс, протеклог викенда играли су две утакмице, док су млађи пионири гостовали у Суботици.


Пионири су прво дочекали екипу КК „Пролетер“ из Зрењанина. Од самог почетка домаћини су играли врло паметно и дисциплиновано. Из минута у минут су сигурном игром стварали предност. Сигурном игром су на крају трећег периода имали велику предност од 64:47. Ипак, почетком последњег периода играчи Феникса као да су били сигурни у своју победу, па су опуштеније ушли у овај период. Гости то користе па са неколико украдених лопти смањују предност, али после тога су домаћини консолидовали игру и без већих проблема привели утакмицу крају, победивши са 79:73.

Другу утакмицу су гостовали у Панчеву екипи КК „Крис крос“. Феникс је веома лоше почео овај меч, допустио је домаћину да се растрчи и одмах су створили велику предност од 08:25. У другом периоду су гости покушавали да смање предност. У неколико наврата су и успели, али је домаћин брзо враћа стечену предност.

Поред лошије игре Феникс је имао и несрећу са повредама током утакмице, што је домаћин искористио и повећао предност и заслужено победио са 49:80.

Млађи пионири 2011. годиште су гостовали у Суботици екипи КК „Спартак“. Веома важна утакмица за почетак другог дела такмичења. Ова екипа је одиграла одличан меч од почетка до краја утакмице. Искористили су све своје предности. Добили су све периоде па су на крају славили са 60:45.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here