Млађи пионири „Феникса“ савладали екипу КК „Спартак“

Са кошаркашких терена

177
Извор: КК Феникс

Претходни викенд су по распореду наступиле две селекције КК „Феникс“. Прво су играли млађи пионири 2011. који су дочекали екипу КК „Спартак“ из Суботице.


Одличан почетак домаћина, одбрану су играли на високом нивоу нису дозвољавали противнику да постигне кош, а у нападу су користили своје шансе и водили са 16:2. У другом периоду се играло кош за кош, обе екипе су играле добру обдрану и поени су се тешко постизали па је резултат на полувремену износио 29:13.

Гости се нису предавали, почетком трећег периода су играли боље и успевају да смање предност на 37:28. Феникс успева да исконтролише игру и резултат на крају те повећава предност на коначних 52:69. Са овом победом су обезбедили пласман на завршни турнир два кола пре краја.

Кадети су гостовали у Врбасу. Јако лош почетак утакмице за госте, домаћини су били растрчани и распуцани па је тако предност расла из минута у минут. И у другом периоду исти однос снага, домаћини доминирају на сваком делу терена и повећавају предност на полувремену на 26:58. Наставак доноси бољу игру Феникса, мало су консолидовали своју игру. Поправили су одбрану, па је и напад прорадио и успевају да смање резултат на коначних 66:78.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here