Хуманитарна утакмица ОК Паноније

Одбојкашице ОК Паноније одиграле су утакмицу са одбојкашицама ОК КИ 0230 из Кикинде

У суботу 10.12. у Спортској хали Тиквара у Бачкој Паланци, у оквиру 2. лиге Србије, одбојкашице ОК Паноније одиграле су меч са одбојкашицама ОК КИ 0230 из Кикинде.  


Иако је на семафору стајао резултат 3:0 за домаћу екипу, на овој утакмици су дефинитивно победиле обе екипе, тренери, публика…

На иницијативу активисткиње организације „Сви за Космет“, Тамаре Лакић, ОК Панонија се са радошћу одазвала акцији прикупљања пакетића, слаткиша, играчака за децу са Косова и Метохије, како би обрадовали те храбре малишане за Нову годину.

Пре, током и након утакмице, сви присутни у бачкопаланачкој спортској хали Тиквара, у складу са могућностима, донирали су слаткише, играчке, пакетиће. Било је прикупљено доста.

Акцији су се прикључиле и одбојкашице из Кикинде које су на крају утакмице, заједно са Паланчанкама, загрљене уз поклоне пожелеле малишанима са Косова и Метохије срећну Нову годину.

Важно је нагласити да су акцију подржали и млађе одбојкашице Паноније, као и њихови родитељи.

Тамара Лакић је девојка која се већ неколико година бави хуманитарним радом и несебично помаже деци. Студира педагошки факултет у Новом Саду.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here