Панонке настављају успешно

Панонија ове сезоне има чак пет такмичарских категорија

Фото: ОК Панонија

Одбојкашице Паноније увелико се припремају за предстојећу такмичарску сезону како у сениорској конкуренцији, тако и у млађим категоријама. Само овог викенда, сениорке су имале 2 утакмице, једна у Бачкој Паланци, док је друга одиграна у Ваљеву.


Поред сениорки, кадеткиње Паноније као и Панонија 2, улазе у завршну фазу припрема где играју контролне утакмице. У претходном периоду играли су против Шида две утакмице док су овог викенда гостовале на турниру у Зеници.

Панонија ове сезоне има чак пет такмичарских категорија: предпионирке, пионирке, кадеткиње, Панонију 2 и сениорску екипу, која се такмичи у 1. лиги Србије. Захваљујући толиком броју такмичарских категорија и одбојкашица које су укључене у систем такмичења, Панонија је добила А лиценцу одбојкашког Савеза Србије.

У суботу, 30. септембра у Зеници (БиХ) одигран је Међународни турнир у одбојци „Нека лопта лети“. Учествовали су  ЖОК Жељезара Зеница, ЖОК Гребаје – Гусиње (Црна Гора), ОК Маглај (БиХ), ОК Панонија (Србија).

Кадеткиње ОК Паноније су се одазвале на позив зеничке екипе Жељезаре на међународни турнир који се традиционално одржава у Зеници. Бачкопаланчанке су први пут гостовале у том граду.

У првој утакмици младе Панонке су спортски честитали победу искусној екипи Маглаја која је бољом игром победила резултатом 3:0. У борби за 3. место младе Бачкопаланчанке су у тешкој утакмици победиле резултатом 3:2 црногорке из Гусиња екипу Гребаје.

У борби за 1. место екипа Маглаја је славила над домаћом екипом резултатом 3:0

Истог дана, у Бачкој Паланци у Спортској хали Тикварао одиграна је сениорска пријатељска утакмица између ОК Панонија и ОК Срем 2 која је завршена резултатом (3:0). У Ваљеву, у недељу, 01. октобра сениорке су одиграле пријатељску утакмицу против ОК Ваљева где је Панонија славила са 3:2.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here