Панонке одиграле први меч у Првој лиги Србије

ОК Панонија - ОК АС Батајница 2:3

434

БАЧКА ПАЛАНКА – У Спортској хали „Тиквара“, у суботу 14.10. у оквиру Прве лиге Банка Поштанска штедионица Србије, ОК Панонија дочекала је екупу ОК АС Батајница.


Виђена је лепа одбојкашка представа у пет сетова. Повеле су домаће одбојкашице са два нула у сетовима и тако освојиле први историјски бод у Првој лиги, али то није било довољно да цео плен остане у Бачкој Паланци. Одбојкашице АС Батајнице су показале зашто су једна од екипа које претендују на највиши пласман и у трилер завршници преокренули утакмицу у своју корист и кући се враћају са два бода.

ОК Панонија – ОК АС Батајница 
2:3

„Честитао бих девојкама и стручном штабу Паноније на сјајној борби и одбојкашкој представи, а честитао бих и мојој екипи на првој победи. Захвалио бих се на гостопринству и пожелео срећу у наставку такмичења као и брз опоравак коректору Нини Убавић“, рекао је тренер АС Батајнице, Александар Ђокатовић.

„Отворили смо добро утакмицу, били смо на свакој лопти, стрпљиви и добром игром остварили велику предност. После другог сета нам је пала концентрација, направили смо мало више грешака, били смо нестрпљиви да утакмицу приведемо крају. Овако квалитетан противник знао је то да искористи. Остаје жал за победом али за седам дана је нова утакмица и немамо времема да пуно размишљамо. Остављамо ову утакмицу иза нас и припремамо се за гостовање у Нишу екипи Студент“, каже тренер Дарко Филипаш.

Састав Паноније: Бадањац, Колбас, Мајкић, Савић, Ђурковић, Дрчић, Штрбац, Киртић, Мандић, Бугарчић, Смиљанић и Кисић, тренер Дарко Филипаш.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here