Пионирке Паноније међу 20 најбољих екипа Војводине

Узбудљив одбојкашки викенд

БАЧКА ПАЛАНКА – У последњем колу пионирског првенства Војводине, у суботу (03.12.), у Спортској хали „Тиквара“, састале су се две бачкопаланачке екипе – ОК Панонија и ОК Warriors.


Пред око стотињак гледалаца одиграна је утакмица која је одлучивала која ће се екипа пласирати међу 20 најбољих екипа Војводине.

У прва два сета одбојкашице Паноније играле су нешто доминантније, па је на семафору стајао резултат 2:0.

Када је изгледало да ће Панонке однети победу, одбојкашице су се опустиле што је екипа ОК Warriors искористила и успела да изједначи на 2:2. Ипак у петом сету, Панонија појачава темпо и побеђује у овом мечу са 3:2. Овом победом пионирке Паноније пласирале су се међу 20 најбољих екипа Војводине.

„Честитам мојим пиониркама на победи и пласману. Такође, честитке одбојкашицама Warriors-а, на борбености. Нису се предавале ни у једном тренутку. Наша Теодора Зец (2010), је одиграла одличну утакмицу. Драго ми је што је током целе утакмице имала храбрости и снаге да смечира снажно и сервира смеч сервис. То је одлика правих спортиста. Поред ње, добру игру су пружиле и Јована Малешевић и Мања Љубичић… Наставак пионирског првенства се очекује у фебруару 2023. године. До тада на очекује доста пријатељских утакмица, као и новогодишњи турнир у Новом Саду. (23. – 25. децембра)“, изјавио је тренер Стеван Николашевић.

Теодора Зец

Састав пионирки „Паноније“: Малешевић, Станимировић, Љубичић, Пилиповић, Шолаја, Зец, Пушкар, Ружић, Марчета, Јовин, Николајевић С.

Прва војвођанска лига – ОК Панонија 2 – ОК Грбић (3:0)

У недељу 04.12.у Спортској хали Тиквара, одбојкашице Паноније угостиле су ОК Грбић из Темерина и победиле резултатом 3:0.

Одбојкашице Паноније су показале одличну игру у одбрани и нападу као и велику жељу и енергију. Победа је припала домаћим девојкама ОК Паноније, које у следећем колу играју против ОК Меркур.

Састав: Мандић Бадањац Киртић, Бошњак ,Велимир, Зељкић, Ћулибрк, Љубичић, Зец, Станимировић.

Сениорска екипа игра у уторак 6. децембра заосталу утакмицу у Футогу, против екипе ОК Футог.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here