Пријатељске утакмице и турнир у Славонском Броду

Одбојкашки клуб "Панонија", Бачка Паланка

189
Извор: ОК Панонија

Током викенда, (20. и 21.05.) играле су предпионирке, пионирке и сениорке Одбојкашког клуба „Панонија“.


У суботу (20. мај) у Славонском Броду, у Хрватској одигран је турнир сениорки у организацији ОК Посавина Брод. Турнир је отворио градоначелник Славонског Брода, Мирко Дуспара.

Учесници: ОК Цеље (Словенија), ОК Слога Горњи Вакуф (БиХ), ОК Приједор (БиХ), ОК Грачаница (БиХ), ОК Панонија Бачка Паланка, ОК Посавина Брод (Хрватска).

Турнир се играо на два одбојкашка терена, у две засебне групе. У групи Б нашле су се екипе ОК Приједор, ОК Слога и екипа Паноније. Панонија је изгубила обе утакмице и није се пласирала у завршницу турнира.

„Жао ми је што се нисмо пласирали у завршницу овог прелепог турнира у Славонском Броду. Недовољно искуства није оправдање за лош приступ игри. Похвалио бих игру Лане Ћулибрк и Таре Владић. За нашу екипу је играла и предпионирка Теодора Зец“, рекао је тренер Небојша Накичевић

Састав: Кузмановић, Малешевић, Змијањац, Пилиповић, Владић, Станимировић, Ћулибрк, Велемир, Пушкар. Тренер: Небојша Накичевић.


У недељу (21. мај) у Спортској хали „Тиквара“ одигране су две пријатељске утакмице предпионирки и пионирки између ОК Паноније и ОК Црвене Звезде.

У склопу дугогодишње сарадње два клуба и ове године, младе београђанке су посетиле Бачку Паланку. Одигране су две утакмице. На првој утакмици снаге су одмериле предпионирке, где је Црвена Звезда била боља. Другу утакмицу одиграле су пионирке, где су такође београђанке биле успешније.

„Захваљујем се ОК Црвена Звезда, што су и ове године дошле да међусобно одиграмо неколико утакмица. На овај начин се деца упознавају, друже, а свакако је и лепа промоција квалитетне одбојке, предпиониског и пионирског узраста. Такође, хвала људима који су помогли да се организује, оваква једна утакмица“, рекао је председник клуба, Стеван Николајевић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here