Карате академија „Бушидо“: Константно растемо

Карате академија "Бушидо" организовала полагање за појасеве

264
Извор: Недељне новине

У суботу (16.12.) Карате академија „Бушидо“ организовала је полагање за појасеве за своје најмлађе чланове.


На новогодишњем дружењу окупљени су били сви чланови КА „Бушидо“, а заједнички закључак је да овај клуб константно расте.

– Поносни смо на наше најмлађе полазнике и њихову вољу и другарство стечене у нашем клубу. Поносни смо и на групу са жутим појасевима која тренира више од годину дана, а већ је развила одличну дисциплину и вештину. Са њима смо ове сезоне проширили такмичарску групу. Наравно, поносни смо и на наше старије такмичаре који својим резултатима постављају Карате академију „Бушидо“ у сам врх српског каратеа, каже Иван Куневски, један од тренера Карате академије „Бушидо“.

Куневски се захваљује родитељима такмичара на поверењу и подршци својој деци, јер тиме дају велики допринос развоју каратеа у бачкопаланачкој општини. Карате академија „Бушидо“ је за скоро годину и по дана постојања окупила преко 50 нових полазника, а поред домаћих такмичења бачкопаланачки каратисти су ове сезоне учествовали на најјачим светским надметањима.

– Наша академија расте и трудићемо се да на најбољи могући начин оправдамо поверење родитеља деце која тренирају у нашем клубу. Даћемо свој максимум да стварамо шампионе који ће бити најбољи амбасадори нашег града и општине у Србији и иностранству, додаје Куневски.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here