Победа води у Суперлигу Србије

У дербију првенства, стонотенисерке Тикваре, у суботу (27.01.), дочекују "Спарк"

700
Фото: Миле Ђ. Кременовић

Након рутинске победе против екипе „Стони“ из Ниша максималним резултатом 4:0, стонотенисерке Тикваре, дочекују сутра, (субота 27. јануар) екипу београдског Спарка.


Биће ово жесток окршај двеју, у овом тренутку најбољих прволигашких екипа, које ће настојати да тријумфују и на тај начин једном ногом закораче у Суперлигу Србије. Сусрет ће бити одигран у СХ „Тиквара“ са почетком у 13:00 сати. Из бачкопаланачког клуба позивају навијаче да дођу у што већем броју и помогну домаћој екипи да оствари колосалну победу, која ће их одвести у Суперлигу Србије.

– Наша екипа ће дати све од себе да стигне до велике, и на неки начин историјске победе, у дуелу са врло добрим саставом из Београда. Помоћ наших навијача потребнија нам је овај пут, него икада раније. Верујем, да ће они доћи у завидном броју и да ће помоћи нашим стонотенисеркама да на крају уздигнута чела напусте спортску халу. Неће сигурно бити лако. Међутим, Станислава Јовић Тошић, Емилија Тирагић, Ивана Вејновић и Миона Гајић, пружиће сигурно свој максимум, како би гошће из Београда погнутих глава напустиле СХ „Тиквара“ – каже Драган Капелан, председник СТК „Тиквара“.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here