Каменорезачка радња Грамер – Четири деценије искуства и квалитета

Грамер је поред споменика специјализован и за израду мермерних плоча за кухиње, шанкове од мермера, степенице мермерне плоче за прозоре и остале декоративни елементе од мермера.

Каменорезачка радња Грамер, смештена на адреси Гробљанска 1 у Бачкој Паланци, има богату традицију и искуство у изради споменика свих врста, и репарацији постојећих дотрајалих споменика. Од свог оснивања, 1987. године, Грамер је посвећен пружању висококвалитетних услуга и задовољавању потреба својих клијената.


Са професионалним знањем о обради камена, Грамер се истиче као лидер у индустрији. Њихова експертиза обухвата сечење камена, обраду мермера и гранита, израду гранитних плоча, као и производњу мермерне, камене и гранитне галантерије.

Уз то, Грамер је специјализован и за израду кућне галантерије, као што су кухиње, шанкови од мермера, степенице мермерне плоче за прозоре,  и остали декоративни елементи од мермера, пружајући клијентима могућност да унесу изузетан естетски додир у своје домове.

Оно што издваја радњу Грамер од других је њихов посвећен приступ

Сваки споменик израђени у њиховој радњи представља уметничку креацију која одражава достојанство и поштовање према преминулима. Мајстори каменорезаца вешто комбинују традиционалне технике са модерним иновацијама, резултирајући изванредним делима која трају генерацијама.

Осим израде нових споменика, Грамер такође пружа услуге репарације постојећих дотрајалих споменика, обнављајући њихову лепоту и интегритет.

Приступају сваком пројекту с пажњом и прецизношћу како би осигурали да се оригинални карактер споменика очува.

Уколико се одлучите за сарадњу Грамером можете бити сигурни да ћете добити врхунски производ и услугу. Њихова посвећеност квалитету, детаљима и индивидуалном приступу омогућава им да испуњавају најзахтевније захтеве. Неки од монументалних историјских споменика у општини Бачка Паланка и шире, дело су су искусног и сертификованог каменореца Лазара Ступара, власника ове каменорезачке радње. Попут мермрне плоче на споменику Краља Петра у Бачкој Палаци, Гаврлила Принципа у Товаришеву и многи други.

У склопу каменорезачке радње „Грамер“, налази се и цвећара која нуди широк асортиман природног и вештачког цвећа, као и креативне аранжмане за све прилике.

У понуди ове цвећара можете пронаћи и разне врсте собног цвећа, али и сезонског цвећа по повољним ценама.

Уколико тражите израду споменика или репарацију постојећих споменика, Грамер је прави избор. Њихово искуство, стручност и посвећеност квалитету гарантују да ће сваки пројекат бити изведен с највишим стандардима и естетским укусом. Посетите радњу Грамер у Бачкој Паланци и откријте зашто су постали пример за изузетност у каменорезачкој индустрији.


Контакт телефон : 063 77 80 308

Адреса: Гробљанска 1, Бачка Паланка

Радно време: Радним данима од 08:00 до 17:00 часова

Мејл: [email protected]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here