Бесплатно услужно печење меса и рибе

Купите месо - у месари вам га бесплатно испеку! Раде и за празнике!

На добро познатој локацији у Краља Петра Првог 37 у Бачкој Паланци, поред Буренцета, налази се месара „Lumigo 021“ која ради у сарадњи са месаром Кузмановић. Поред редовне понуде меса, нуде вам и широки додатни асортиман рибе, млечних производа, колача и торти, а и велики избор пита. 


Радно време за празнике: 

1 и 2 мај – Од 7 до 12 часова

3 и 4 мај – Од 7 до 16 часова

5 мај –  Од 7 до 13 часова

Lumigo 021 вам нуди велики избор свежег свињског, телећег и јунећег и пилећег меса, а поред тога вам нуде и месне прерађевине из месаре Кузмановић, као што су саламе, шваргле, домаће кобасице и кулен, чварци, димљену и барену сланину, гроник, суви врат, печеницу и још свашта укусно.

Купите месо – у месари вам га бесплатно испеку! 

Оно по чему се ова месара истиче у односу на друге јесте што вам они омогућавају да када купите месо код њих, исто вам испеку и упакују да понесете. И не наплате вам ту услугу!

Уколико желите да вам испеку ћевапе, пуњене пљескавице, карађорђеву шницлу, крилца, бело месо у сусаму или у марамици, батак искоштен или пуњени – Позовите их и поручите печење меса и договорите време преузимања.

Бесплатна услуга печења свих врста рибе

Поред свежег, димљеног и прерађеног меса, млечних производа, торти, колача и пита у њиховој понуди се налази велики избор замрзнуте речне и морске рибе. Месара „Lumigo 021“ такође за вас може услужно да испече рибу. Врше услужно печење свих врста рибе из њихове понуде и то скуша, сом, скуша, ослић, пастрмка, сом, шкарпина, лосос, бранцин, орада

У складу са потребама купаца, у понуду су увели и домаће млечне производе, тако да код њих можете купити и фета сир, качкаваљ и паприку у павлаци.

Велики избор пита

Домаће пите са домаћим корама, као што је ваша бака правила, можете купити у овој месари. У њиховој понуди налазе се пита са месом, са сиром, кромпиром, пица пита и пита са јабукама.

Нису заборавили и на слатки програм, па вам нуде домаће ситне колаче и торте. Пола килограма ситних колача можете купити за 690 динара, док су торте у паковањима од 2 кг и цена се креће већ од 1850 динара по торти.

Контакт: 

Телефон за поруџбине и информације: 021 750722

Lumigo 021

Lumigo_021

Радно време: 

Понедељак – Петак: Од 07:00 – 20:00

Субота: Од 07:00 – 16:00

Недеља: Од 07:00 – 13:00

Адреса: 

Краља Петра Првог 37, Бачка Паланка

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here