Tinker Labs школа: Забавна наука и едукативни експерименти за децу

Желите ли да ваше дете развија своју машту, стиче нове вештине и открива чудесни свет науке? Tinker Labs школа у Бачкој Паланци је идеално место где ће ваше дете бити подстакнуто да истражује, креира и ужива у учењу.

740

Драги родитељи и малишани,

Представљамо вам Tinker Labs, иновативну школу која је створена да пружи деци јединствено искуство у учењу и истраживању. У овој школи, деца ће имати прилику да се забаве, стварају и развијају своје вештине кроз STEAM приступ, који обједињује науку, технологију, инжењерство, математику и уметност.


Школа Tinker Labs је основана у Бачкој Паланци и од септембра прошле године, на адреси Шафарикова 93 у Бачкој Паланци, пружа деци незаборавно искуство у образовању. Њихов програм је свеобухватан и прилагођен узрастима деце од 4 до 12 година. Уче децу кроз игру, експерименте и активно учешће, како би пробудили њихову радозналост и подстакли их да развијају своје таленте и интересовања.

Кроз више од 150 експеримената годишње, деца ће се упознати са преко 200 различитих појмова из света науке и технологије.

Уз помоћ едукатора, деца ће истраживати и решавати проблеме из области хемије, физике, биологије, инжењерства и многих других.

„Посебна пажња се посвећује индивидуалном приступу сваком детету. Ради се у малим групама до 10 деце, како бисмо омогућили да свако дете добије пажњу и подршку која му је потребна. На тај начин, деца ће се осећати сигурно и мотивисано да истражују, постављају питања и развијају своје креативне вештине. Пријаве за упис у Тинкер Лабс школу су већ отворене.“– истиче Тамара Тица, власница ове школице.

„Обећавамо да ће сваки час бити испуњен изненађењима и изазовима који ће пробудити њихову радозналост и креативност. Придружите нам се у Tinker Labs-у и заједно откријмо чаролију учења и истраживања!“

Пријаве за упис у Tinker Labs школу су већ отворене

Што се тиче трошкова, постоји месечна школарина у износу од 5.900 динара, а за једнократну уплату одобрава се попуст од 10%. Такође, за двоје или више деце из истог домаћинства, постоји могућност одобравања. Можете се пријавити позивом на број телефона 069/2510-974, путем маила на адресу [email protected] или путем њихових друштвених мрежа.

Школска година почиње у септембру и траје до јуна наредне године. Програм се одвија током 10 месеци, пратећи стандардни распоред школских активности. За оне који се можда придруже касније, постоји могућност уписа у зимском семестру.

Пријавите се за дане отворених врата

Да бисте се ближе упознали са школом и програмом, одржаће се дани отворених врата у последњим данима августа, непосредно пред почетак школске године. Том приликом ће бити организоване бесплатне промо радионице у малим групама до 10 деце, где ће деца имати прилику да испробају експерименте и стекну увид у начин на који се одвија настава. Молимо вас да се пријавите унапред како би сте обезбедили место за ваше дете.

Уколико не можете присуствовати данима отворених врата, не брините! Упис деце је могућ и током септембра, па чак и почетком октобра. Такође, постоји могућност предуписа, што значи да можете резервисати место за своје дете већ током јуна месеца.

Пријава за бесплатне радионице

Часови се одржавају једном седмично. За децу од 4 до 6 година трају 45 минута, а за децу школског узраста 60 минута.

 

Куповина књига:
У Tinker Labs школи користе се посебно прилагођени уџбеници за децу различитог узраста. За децу узраста од 4 до 6 година, постоји сет од 4 сликовнице које на занимљив и деци пријемчив начин описују појмове и појаве које обрађујемо на часовима, као и радну свеску. Осим тога, за децу узраста од 7 до 12 година, постоје 4 уџбеника који садрже теорију и задатке које деца самостално решавају.

Цена једног комплета уџбеника за дете износи 5.900 динара за целу годину. Уџбеници су пажљиво осмишљени и прилагођени програму, пружајући деци додатне материјале и вежбе за учење.

Важно је напоменути да су уџбеници и материјали део програма и омогућавају деци да активно учествују у настави и стекну неопходне вештине.


Незаборавне прославе рођендана за децу од 4 до 12 година

Поред редовног програма рада, Tinker Labs такође нуди и могућност прославе рођендана за децу узраста од 4 до 12 година. Њихов тим ће се побринути за све детаље, укључујући програм на тему по избору, материјале, послужење, торту и поклоне за слављеника и госте. Ваша деца ће имати незаборавно искуство пуно забаве и научних експеримената.

У Tinker Labs школи, ваше дете ће добити прилику да се забави, истражује и стекне вредна знања која ће му бити од користи у будућности.

Контакт: 

069/2510-974

  /tinkerlabs_backapalanka/

tinkerlabs.backapalanka

[email protected]

Адреса: 

Шафарикова 93, Бачка Паланка

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here