Графометал Сарач – Велепродаја и малопродаја кључарског материјала и опреме

"За сваки кључ, ту je Графометал Сарач"

Предузеће Графометал Сарач је основано пре више од 20 година као породична фирма која се бави снабдевањем кључара свим неопходним материјалом, уређајима и пратећом опремом. У Бачкој Паланци налазе се на адреси Краља Петра I 12 и Радничка 42.


Кроз године пословања, постали су водећи снабдевач у Србији, Босни и Херцеговини и Црној Гори.

Понуда Графометал Сарач обухвата широк спектар производа, од бланко кључева до машина за нарезивање кључева, катанци, цилиндри, затварачи, кваке, розетне, стандардне и сигурносне браве, додатне браве, ауто кључеви, машине за копирање и клонирање аутомобилских кључева, чипови и кућишта за ауто-кључеве, алати за отварање и резервни делови за браве. Производи су високог квалитета, а њихов лагер увек је добро опремљен, тако да својим купцима могу обезбедити све што им је потребно у кратком року.

Поред набројаног, Графометал Сарач нуди и велики избор пехара, плакета и медаља које ће представљати круну ваше манифестације, такмичења или прославе. Производи су израђени од висококвалитетних материјала и прилагођени су различитим потребама и приликама.

Графометал Сарач je генерални дистрибутер реномиране италијанске компаније Errebi,која производи кључеве, машине за израду кључева и комплетну пратећу опрему за кључарску делатност.Заступник је произвођача Кale Kilit, Маster, Аfetkin  Аn-San, Оzanclar, Titan, Szinkron, Kaba,Lishi i Tokoz. Добављачи су реномиране компаније које су познате по квалитету својих производа.

У свим њиховим малопродајним објектима, својим купцима пружају услуге израде :

  •  све врсте кључева – за катанце,цилиндре, специјал тачкасте цилиндре,ауто кључеве са и без чипа, радне машине,камионе…
  •  ауто-кључ са даљинским командама,рено картице
  • Замена кућишта ауто-кључа
  • Замена батерија ауто кључа
  • Израда више цилиндара на један кључ (један кључ имате за капију,улазна врата,гаражу…)
  • Израда мастер система
  • Продаја цилиндара,брава.катанаца
  • Продаја квака
  • продаја пехара , медаља за сва ваша такмичења

Из понуде се издваја кућиште за ауто кључеве и чип ауто кључеви.

Њихови стручни и искусни запослени су увек спремни да помогну купцима и пруже им квалитетну услугу.

„У Предузећу Графометал Сарач смо поносни на нашу дугогодишњу традицију и успешно пословање. Наш циљ је да нашим купцима пружимо најбољу могућу услугу и најквалитетније производе.“

Сајт : https://grafometal.net/

Фејсбук: https://www.facebook.com/grafometalsrbija 

Адреса: Краља Петра I 12 и Радничка 42, Бачка Паланка

Контакт: 021 6041 214

  Tel./Fax: 021 751 932

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here