Restoran čarda Tikvara i vožnja katamaranom (VIDEO)

Pravo osveženje u letnjim danima jeste vožnja katamaranom niz obalu Dunava i po jezeru Tikvara. Rezervišite svoju vožnju i uživajte u Restoran čardi Tikvara

BAČKA PALANKA: Od 2019. godine Restoran čarda Tikvara radi u novom ruhu, potpuno renoviran, klimatizovan, a u ponudi ima širok izbor jela i pića.


Restoran raspolaže zatvorenom terasom kapaciteta do 70 osoba i otvorenom terasom, kapaciteta do 30 osoba, a sa obe terase se pruža predivan pogled na Tikvaru i Dunav.

Svaki kutak je pažljivo osmišljen, a ljubazno osoblje se maksimalno trudi da zadovolji potrebe gosta.

U meniju čarde Tikvara nalaze se jela sa roštilja i specijaliteti od ribe. Ono što najviše vole gosti jeste kuvana riba sa knedlama od šarana, koja je ispunila kriterijume i vrhunskih gurmana. Pored toga, iz menija izdvajaju i dimljenog šarana koji mora da se proba.

U ponudi su i slatke poslastice, kao što su palačinke, voćne salate i sladoled, pa uvek možete svratiti da se osvežite i uživate uz vodu.

Restoran čarda Tikvara je mesto gde mnogi vole da doručkuju i to punjene prženice, slane palačinke, a tu je i doručak ispod lepinje, pa dođite i probajte.

Restoran poseduje i salu koja je pogodna za sastanke i seminare, kapaciteta do 12 osoba, gde uz sve pogodnosti koje pruža čarda Tikvara, možete da se osamite i završite najuspešnije poslove.

Ono što se posebno izdvaja jeste katamaran, koji je luksuzno opremljen, a prima do 15 osoba. Idealan je za uživanje na vodi, a posebno je interesantan za poslovne partnere koji žele da vide obalu Dunava.

Vožnja katamaranom je vrhunsko uživanje za sve ljubitelje Dunava, gde na miru uživate sa prijateljima ili poslovnim partnerima u čarima reke i jezera Tikvara.

RESTORAN ČARDA TIKVARA

Radno vreme: od 8 do 24 časa

Facebook: Restoran Carda Tikvara

Instagram: restorancardatikvara

Kontakt telefoni: 021/751761  i  0693426593

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here