Самоуслужна аутоперионица „EHRLE“ доступна 24 часа у Бачкој Паланци

Ново у понуди: Чистач фелни и црнило за гуме!

БАЧКА ПАЛАНКА –  На углу улица Краља Петра Првог и Змај Јовине у Бачкој Паланци, отворена је нова самоуслужна аутопреионица „EHRLE“, која нуди високо квалитетна средства за прање возила.


У циљу вашег већег задовољства проширили смо број услуга на нашој перионици. Од сада  је свим корисницима  аутоперионице доступно Црнило за гуме и Чистач фелни које могу да користе сами.

Како да користите црнило за гуме:

  • Паркирајте поред апарата, са стране које се налази ручица
  • Узмите пиштољ и убаците жетон
  • Усмерите пиштољ према гуми и притисните ручицу
  • Прскајте по гумама, чим пустите ручицу течност ће престати да излази, па можете прећи на следећи точак

 

Сјај и заштита гума и гумених површина постиже се средством спацијално дизајнираним да гумама враћа црну боју, омекшава их и тако штити од временских услова и старења. Оба аутомата примају жетоне

Чистач фелни

На располагању је пет боксова за прање возила активном пеном под високим притиском који омогућава уклањање и најтврдокорније прљавштине. Прање врућом водом температуре 60 Целзијусових степени учиниће да Ваше возило буде беспрекорно чисто након прања. За детаљније прање у боксу је доступна и четка за прање.

Оперите ауто „EHRLE“ микро прахом! 

1 жетон – 100 РСД – 160 секунди (2:40 минута)

EHRLE je водећи понуђач иновативних решења у области прања аутомобила и
техника чишћења. Производи реномиране немачка компаније која има дугогодишње искуство на тржишту, доступни су сада и у Бачкој Паланци, кроз услуге аутоперионице „EHRLE“!

За потребе усисавања возила, постоје четири радна простора

1 жетон – 100 РСД – 6 минута

За правна лица посебне погодности! Купите „Магнетни кључ“ и остварите додатних 10 % бонуса на уплаћени износ који можете да трошите на аутоперионици EHRLE„! Све додатне информације у вези „Магнетног кључа“ можете доботи на број телефона 063/77-18-107.

РАДНО ВРЕМЕ ОД 00 – 24 ЧАСА!

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here