OK Panonija – Pionirke na završnici prvenstva Vojvodine, seniorke u nizu od 5 pobeda

933

Seniorke OK Panonije zabeležile petu uzastopnu pobedu

U poslednjem kolu jesenjeg dela takmičenja Druge lige Srbije, OK Panonija je na gostujućem terenu u Novoj Pazovi zabelezila i petu uzastopnu pobedu maksimalnim rezultatom 3:0.

Postojala je rezultatska klackalica u sva tri seta, ali su Palančanke svojom odličnom igrom u polju, kao i servisom, uspele da se u završnici setova rezultatski „odlepe“ i mirno ih privedu kraju.
Ovom pobedom je osigurana sredina tabele, tako da nastavak takmičenja krajem januara očekujemo sa nestrpljenjem i  puni samopouzdanja. Čestitala bih devojkama na požrtvovanoj igri, kao i na sjajnim partijama u poslednjih 5 kola. Ono što mi je posebno drago je da su sve ove mlade odbojkašice, ne računajući moju pomoć u igri, stasale u našem klubu – OK Panonija, izjavila je za BAP VESTI trener Nataša Borki.
Za OK Panonija su nastupile: Milica Majkić, Mina Milovac, Ivana Zorić, Milica Knezević, Malivuk Nastasija, Milica Stanojev, Jelisaveta Vojinović, Tijana Đurković i Natasa Borki.

Pionirke Panonije se plasirale među 24 najbolje ekipe u Vojvodini

U poslednjem kolu pionirkog prvenstva Vojvodine – region Južna Bačka, odbojkašice Panonije ugostile su vršnjakinje Merkura. OK Panonija je bila ubedljiva, i slavili su maksimalnim rezultatom 3:0.
Ni jednog trenutka pobeda nije dolazila u pitanje. Organizator igre Nevena Kolbas, odlično je razigrala sve svoje saigračice, koje su uspešno završavale napad.
Ovom pobedom ekipa Panonije se plasirala na završnicu pionirkog prvenstva Vojvodine, među 24 najbolje ekipe Vojvodine. Ovo takmičenje se nastavlja krajem februara 2018.

„Čestitatam mojim odbojkašicama na pobedi, kao i na plasmanu među najbolje ekipe Vojvodine. Pohvalio bih sve odbojkašice na odličnoj igri, a posebno bih istakao Novaković, Zorić i Mandić … Važno je istaći da je ovo jedna potpuno nova generacija OK Panonije u koju sam od početka verovao, iako je bilo sumnji u nju. Takođe je važno da je većina ovih odbojkašica 2004. godište, što znači da ćemo sa ovom ekipom i naredne sezone igrati.

U ovoj godini nas očekuje još jedna prijateljska utakmica u Beogradu, protiv Partizana. Nakon toga nas sledi pauza do 8. januara, kada počinjemo pripreme za  završnicu pionirkog prvenstva Vojvodine.“ – za BAP VESTI izjavio je trener Stevan Nikolajević.
Nastupile su: Kolbas, Zelenović, Dimitrić, Novaković, Zorić, Mandić,Radovanov, Ninković, Lažetić, Paroški.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here