Bačkopalančanka Martina Segedi Bazarovo lice godine

5113
Bazarevo lice 2018. godine

Bačkopalančanka Martina Segedi pobednica je ovogodišnjeg izbora za „Bazarovo lice 2018“ koje je odžano 05.12.2018. u šoping centru Stadion u Beogradu.


Na konkurs za „Bazarovo lice“ ove godine prijavilo se 200 devojaka, a u užem izboru našlo se 12 finalistkinja koje su se za titulu pobednice nadmetale u kreacijama Igora Todorovića i Suzane Perić.

O pobednici je odlučivao četvoročlani žiri koji su činili modni dizajner Ašok Murti, direktor modne agencije „Foks“ Marko Nikolić, modni fotograf Miša Obradović i glavna i odgovorna urednica „Bazara“ Suzana Perić.

Martina se svojom lepotom i šarmom istakla među dvesta lepotica, a tim povodom upriličila je intervju za BAP VESTI kako bi se predstavila širem auditorijumu i prenela čitaocima tajnu svoje lepote.

Martina Segedi je dvadesetogodišnja devojka koja je rođena i živi u Bačkoj Palanci. Modelingom se bavi skoro dve godine. Prvi aranžman je imala početkom 2018. godine kada je od strane „Fox“ agencija poslata u Istanbul, gde je provela prvih šest nedelja radeći kao model.

Kako si se upustila u modeling?

– Sve je počelo kada sam upoznala našeg fotografa i reditelja Aleksandra Kerekeša – Kekija koji me je upoznao sa Fox-om, na čemu sam mu veoma zahvalna. Fox-ov model sam od oktobra prošle 2017. godine i nakon toga sa imala dosta angažmana i iz dana u dan ih je sve više.
Foto: Privatna arhiva

Kakav je život modela i da li je potrebno puno odricanja za takvu vrstu posla?

– Posao kao i život modela nije lak kao što izgleda, ali sve se to na kraju upakuje tako lepo da izgleda kao san. Međutim, to nije nimalo lako. Potrebno je mnogo odricanja, rada, truda, podrške da bi se u ovom poslu opstalo. Naravno da nije lako biti ceo dan u visokim štiklama koje često umeju da budu neudobne. Ali to se sve brzo zaboravi kad vidite da su ljudi koje volite ponosni na vas. Od toga nema veće nagrade.
Primetila sam da u mojoj matičnoj agencije ima sve više devojaka iz Bačke Palanke što je dokaz da smo mi Bačvanke najlepše. Šalu na stranu, jako mi je drago zbog toga jer predstavljamo naš grad u najlepšem svetlu.
Foto: Privatna arhiva

Kakav je osećaj biti prvo lice „Bazara“?

Da, pobednica sam Bazarovog lica za 2018. godinu i presrećna sam zbog toga. Velika je čast biti deo Bazarove istorije i deo tako važne ceremonije. Bilo je uživanje družiti se sa ostalim finalistkinjama ovog takmičenja i želim svakoj od njih mnogo sreće u nastavku karijere.
Foto: Privatna arhiva

Imaš li savet za devojke koje su zaiteresovane za posao modela?

Savet za sve devojke je da budu svoje, da budu dostojanstvene, prirodne, da vode računa o svom telu, zdravlju, da treniraju i budu posvećene sebi i da budu istrajne u onome što stvarno žele i vole. Biće nagrađene za svoj trud.

 

[wonderplugin_slider id=75]

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here