Na Egzitu zaplenjeno 22 kg droge i uhapšeno 96 osoba

1000

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je gostujući na TV Pink rekao da je tokom prva dva dana festivala Egzit uhapšeno 96 osoba i zaplenjeno 22 kilograma različitih narkotika.


To je upozorenje za sve one koji razmišljaju da se bave time, a posebno mi je važno da je policija u poslednje dve godine uspela dobro da sagleda i razbije ozbiljne kriminalne grupe koje su se bavile distribucijom narkotika, rekao je ministar.

Резултат слика за exit

On je rekao da ranije nije postojala ozbiljna borba protiv narkotrafikinga i pohvalio sve one koji su se posebno angažovali da Srbija sada beleži značajne rezultate na tom polju.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Upozoravamo i dalje na opasnosti od narkotika, imaćemo prisutan veliki broj policajaca, što prikriveno, što u civilu i trudićemo se pronađemo svaki gram droge, privedemo odgovorna lica i bićemo ostri prema narko dilerima, rekao je ministar.

Srbija je ušla u ozbiljnu borbu protiv narkotrafikinga i do polovine ove godine zaplenjeno je čak 2,5 tone narkotika, izjavio je Stefanović i dodao da će policija biti oštra prema narkodilerima.

Ministar policije rekao da se najveće narko grupe ne nalaze na teritoriji Srbije niti je Srbija za njih zanimljiva kao tržište, već da ih pre svega, interesuje tržište Zapadne Evrope.

Ali neki od naših kriminalaca učestvuju u distribuciji na ta tržišta i zato jedan deo droge završava i na našem. Učinićemo sve što možemo da zaštitimo zdravlje naših građana, posebno dece i nastojaćemo da sprečimo situacije u kojima neko može da im ponudi drogu, rekao je Stefanović.

[wonderplugin_slider id=170]

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here