Glasajte za spot SSS „Dr Radivoj Uvalić“ na sajmu u Ljubljani

2
4119

BAČKA PALANKA: I ove godine SSS „Dr Radivoj Uvalić“ je uzela učešce na Međunarodnom sajmu turizma u Ljubljani.


Nadamo da ćete i sad, kao i prethodnih godina pomoći glasanjem za spot „Festival malih pustolova“ pod rednim brojem 32. Svaki dan mozete glasati po jednom do 29. januara.

Podržite učenice I-4 škole „Dr Radivoj Uvalić“ koje putuju na takmičenje u Ljubljanu.

Redni broj spota učenika iz Bačke Palanke je 32 – Festival malih pustolova

Glasajte OVDE

 

2 KOMENTARA

  1. Изгледа пријатељу да су овде ако не скоро сви, онда многи, бар у варошици, да не кажемо као прави малограђани, осим кад им љубав према отаџбини служи као покриће за хулиганство – толико кул и изнад ситуације “јер као да је важно којим ћемо писмом да кажемо, ако кажемо оно што је исправно“, и у ситуацији када је ћирилица, иако и законом стављена на прво место макар по части … Скоро потпуно скрајнута. Лакше им је кажу ваљда, не испуњавати ни Завет Стевана Немање. чак су и гори стари од ове хулиганске да не кажемо дрогиране омладине, све криптокомунисти задрти, или деца истих … Не вреди, бар не у овом покољењу, надајмо се да ће доћи боља, ово су издајници не само овог, него и косовског завета, само их жалити можемо са чим ће пред Милоша, постало је нормално да се Бадњи Дан честита са екскурзија из Беча, Милош Црњански се у гробу на ово ново кадикад евро унијаћење преврће, уосталом и који нису, опијају се и славе више Бадњак од Божића примитивно, пливамо у крајностима и то је то … Срећа не сви, ево видим, али огромна већина.

  2. Hvala na tekstu, glasajte za nasu skolu jos tri dana su ostala, svaki dan po jednom imate pravo da glasate. Za sad SSS Dr Radivoj Uvalic vodi i trebamo to iskoristiti…

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here