Trenirajte pametno i stvorite navike za ceo život

2187
Milica poručuje: Pronađite balans, pravi pristup i dugotrajno rešenje, trenirajte pametno i stvorite navike za ceo život.
Pravilna ishrana i trening treba da predstavljaju zadovoljstvo i uživanje, način života, a ne režim koji će trajati određeni vremenski period. Jer briga o zdravlju, telu i izgledu, konstantno učenje i rad na sebi su stvari koje treba da se rade ceo život i nemaju rok trajanja.
Milica Gajdobranski je jedna od najuspešnijih fitnes instruktorki u našoj opštini koja pomno prati sve novine na polju fitnesa i primenjuje ih na treninzima koje vodi. Šarmantna i uvek nasmejana
Pre svega postavite sebi cilj, budite istrajni, posvećeni, motivisani, strpljivi i odlučni da uspete, jer oni koji shvate koliko su disciplina i kontinuitet bitni imaju rezultate. I najbitnije, ne odustajte.
Nijedan uspeh se ne postiže preko noći i bez truda. Sve je u našim rukama i zavisi od nas samih.
Pre svega bitno je da postepeno i pametno izgradite zdrave navike koje će nam ostati za ceo život a ne samo određeni period dok ne ostvarimo rezultat.
Jednostavno to nam „mora“ postati način života jer u suprotnom i rezultati će biti polovični i kratkotrajni.
Sve što radimo treba da radimo zato što želimo i uživamo u tome a ne da nam bude mučenje i stres. Nismo svi isti, nemamo istu građu, genetiku, ciljeve… Treba da istražujete i upoznajete svoje telo, šta mu prija, a šta ne.
Sve je proces za koji je potrebno vreme i strpljenje, dosta truda i rada, zato ne odustajte. Vežbajte da birate zdravije namirnice, menjajte svoje navike, planirajte i uživajte u pripremanju zdravijih obroka i koliko god u početku delovalo teško i nemoguće vremenom će vam to postati normalna stvar. Pitaćete se zašto ste toliko čekali da napravite promene.
Edukujte se, istražujte, budite pametni i pre svega mislite o svom zdravlju, ne opterećujte se previše brojkama na vagi, pratite kako se osećate, poboljšajte svoje performanse… Jako je bitno da se dobro osećate u svojoj koži i da volite svoje telo.
Izađite iz zone komfora ne samo što se tiče treninga i ishrane već i u svakodnevnim navikama, shvatanjima i organizaciji svog vremena (sve je stvar organizacije). Nemojte previše da se opterećujete, hranite se i trenirajte najkvalitetnije što možete, u skladu sa svojim trenutnim mogućnostima i budite ponosni na sebe posle svakog odrađenog treninga jer ste učinili nešto dobro za sebe. I najmanja promena je korak napred i svakim danom napredujete sve više .
Šta je još bitno? Redukujte stres i poboljšajte kvalitet sna jer zdrav čovek je onaj koji pored kvalitetne ishrane i treninga ima unutrašnji mir, život gleda sa vedrije strane, ima redovan i kvalitetan san, kontrolisan stres .
Fitnes treba da vas unapredi, da budete zdraviji, izdržljiviji, funkcionalniji, zadovoljniji sobom. Svakom je potrebno različito vreme i trud, ali rešenje postoji za sve.
Još jednom: pronađite balans, pravi pristup, pravo i dugotrajno rešenje, trenirajte pametno i stvorite navike za ceo život.
Svaki dan imate šansu da učinite nešto za sebe. Kada ako ne sada?
Zapratite Milicu na instagramu
Zakažite svoj termin vežbanja na broj telefona: 064/1813-901
Pronađite Milicu na adresi:
MILICA FITNESS

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here