Uhapšeno još sedam saradnika vlasnika „Jovanjice“, među njima pet pripadnika državnih organa

871
Foto: RTV

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u nastavku istrage privrednog društva „Jovanjica“ nakon višemesečnog predistražnog postupka danas su u zajedničkoj saradnji Bezbednosno-informativne agencije, Ministarstva unutrašnjih poslova, SUK i SBPOK-a, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili sedam lica, dok je osmo, koje je uhapšeno ranije već u pritvoru, a deveto lice je u bekstvu, saopštio je MUP.


Lišeno je pet pripadnika državnih organa A.T. i B. R. , R. B., M. K. i Z. B. kao i lica M. T. i S. M.

[rev_slider alias=“prvi_test_slajder“][/rev_slider]

 

Navedena lica privedena su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge, zloupotreba službenog položaja i falsifikovanje isprava.

Članovi ove organizovane kriminalne grupe su u periodu od početka 2019. do 14. novembra 2019. godine vršila navedena krivičina dela po nalogu organizatora P.K. koji se već nalazi u protvoru, kaže se u saopštenju.

Svim licima lišenim slobode određeno je policijsko zadržavanje i ona će uz krivičnu prijavu biti sprovedena Tužilaštvu za organizovani kriminal.


Pogledaj: Prodavali šerpe po kućama u Tovariševu i krali zlato

 

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here