Glasajte i učestvujte u izboru najlepšeg dvorišta, balkona i školskog dvorišta

11028

Opština Bačka Palanka je i ove, 2019. godine, raspisala Konkurs za uređeniju opštinu, tačnije, za najlepši balkon, dvorište ili školsko dvorište.


Konkurs je trajao do 03.06.2019. godine i na konkurs se ove godine prijavilo najviše kandidata do sada. Fond za zaštitu životne sredine je omogućio građanima da ovim putem glasaju i učestvuju u izboru najlepšeg balkona, najlepšeg dvorišta i najlepšeg školskog dvorišta u opštini Bačka Palanka.

Glasanje za ove tri kategorije na portalu BAP VESTI trajaće do nedelje 16.06.2018. godine do 24 časa. Tada će se glasanje zaustaviti i proglasiti ko je osvojio GLAS PUBLIKE u sve tri kategorije.

Ove godine će osim pobednika po izboru Komisije nagrađeni biti i pobednici u sve tri kategorije koji su osvojili GLAS PUBLIKE, a nagrade će dodeliti BAP VESTI.


Pravila glasanja: Svako može samo jednom da glasa ali ima pravo da svoj glas dodeli za najlepša tri dvorišta po svom izboru. Prvo pogledajte predloge, a nakon toga dodelite svoje glasove.

[socialpoll id=“2554040″]


Pravila glasanja: Svako može samo jednom da glasa ali ima pravo da svoj glas dodeli za najlepša tri balkona po svom izboru. Prvo pogledajte predloge, a nakon toga dodelite svoje glasove.

[socialpoll id=“2554246″]


Pravila glasanja: Svako može samo jednom da glasa i ima pravo da svoj glas dodeli za najlepše dvorište po svom izboru. Prvo pogledajte predloge, a nakon toga dodelite svoje glasove.

[socialpoll id=“2554247″]

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here