Pionirke „Panonije“ uspešnije od vršnjakinja iz OK „Merkur“

1787

BAČKA PALANKA: U zaostaloj utakmici Pionirskog prvenstva Vojvodine koje se održalo u nedelju, 26. januara u Bačkoj Palanci, region južna Bačka, odbojkašice „Panonije“ savladale su vršnjakinje OK „Merkur“, rezultatom 3:0.


Tokom prvog seta, obe ekipe su bile podjednake, te je i rezultat bio takav. Ovakav rezultat je trajao skoro do kraja seta, kada je ekipa „Panonije“ odigrala sigurnije i rešila ga u svoju korist.
U drugom setu, pionirke „Panonije“, bile su dominantne i stvorile veliku rezultatsku prednost, što odbojkašice „Merkura“ nisu mogle stići i na semaforu je stajalo 2:0.
Treći set je bio, sličan prethodnom i bez većih problema a „Panonija“ osvaja sva tri boda.

[wonderplugin_slider id=10]

 

Kako objašnjava Stefan Nikolajević, trener OK „Panonija“, Ovom pobedom su pionirke „Panonije“ zvanično postale prvakinje regiona južna Bačka bez i jednog poraza, te su se plasirale među 24. najbolje ekipe Vojvodine.

OK „Panonija“, Teodora Badanjac, prvi tehničar
-Čestitam mojim odbojkašicama na pobedi kao i na plasmanu među 24 najbolje ekipe Vojvodine. U prvom setu smo imali dosta početničkih grešaka, što nas je moglo koštati seta. Međutim, odličnom igrom Vere Vasić, Jelene Štrbac i Teodore Badanjac, rešili smo ga u našu korist. Kada smo jesenas nastupili na Pionirskom prvenstvu, tražio sam igračku kombinaciju za prvu šestorku, pošto je ovo nova neiskusna generacija. Sve odbojkašice su dobile šansu, pa je igra oscilirala. Upravo turniri pred Novu godinu, na kojima smo učestvovali, doneli su nam dosta utakmica kao i postavu koja se pokazala kao najbolja kombinacija.
Sledeća faza je uigravanje postave i odigravanje što više prijateljskih utakmica, da bismo došli do još bolje igre pred nastavak Pionirskog prvenstva Vojvodine, zaključio je Stefan Nikolajević.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here