„Kasica-S“ – Super cene u avgustu (kompletna ponuda)

144

Početkom 2013. godine otvoren je prvi maloprodajni objekat „Kasica-S“ u Bačkoj Palanci sa vizijom da prosečnu palanačku porodicu približe „domaćoj“ prodavnici, a trgovinsku oblast svojoj porodici. U ponudi su se najpre našli proizvodi malih, domaćih proizvođača, sa željom da jedni drugima budemo podrška.

Od 2013. do 2020. dug je put i naravno da su se stvari u poslu menjale. Menjao se asortiman, izgled prodavnica, zaposleni i unutrašnja organizacija, dok se nije pronašao recept za obostrano zadovoljstvo. Danas, lanac „Kasica-S“ ima 30 prodavnica na teritoriji Vojvodine, 106 zaposlenih i mnogo nove robe u ponudi.

Pogledajte kompletnu ponudu super cena za mesec avgust:

Kasica-S Kasica-S Kasica-S Kasica-S Kasica-S Kasica-S Kasica-S Kasica-S Kasica-S Kasica-S Kasica-S Kasica-S

Tokom svih ovih godina, a sigurno i onih koji slede, osnivači su održali duh porodične firme, ostali skromni u svojim željama i uvek dostupni svojim potrošačima, čiji broj iz dana u dan raste.

Posetite maloprodajne objekte „Kasica-S“ kako bi se uverili da je njihov asortiman brižljivo odabran kako bi se postigao najbolji mogući odnos cene i kvaliteta!

Lokacije i radno vreme prodavnica:

Bačka Palanka

Čelarevo

Maršala Tita 3 ponedeljak-petak:7-20h, subota 7-17h, nedelja 7-12h

Bač

Jugoslovenske Armije BB (autobuska stanica) ponedeljak-subota:7-20h, nedelja 7-12h

Bački Petrovac

Kolarova 29 060 -50-30-336  ponedeljak-subota:7-20h, nedelja 7-12h

„Kasica-S“ može da se pohvali i društveno odgovornim ponašanjem. Naime, prateći potrebe svojih sugrađana osnivači se trude da budu deo većine događaja u gradovima u kojima imaju prodavnice, učestvuju u raznim manifestacijama, pomažu deci, penzionerima i invalidima, sponzori su dečijim sportskim takmičenjima, ustanovama i ekskurzijama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here