Бачка Паланка – На дан рођендана преминуле ћерке разбили им споменик

Приликом посете гроба своје преминуле ћерке на Градском гробљу у Бачкој Паланци, затекли су ужасан призор

6599
Извор: Марко Миливојевић/Фејсбук

БАЧКА ПАЛАНКА – Гнусан чин, који се догодио у уторак (13.02.), на Градском гробљу у Бачкој Паланци, када су непознати починиоци уништили гроб и однели бронзану фигуру која представља покојницу, згрозио је Бачкопаланчане, а родитељима чија ћерка је на том месту сахрањена, нанео дубоке ране на души.


О овом чину на свом Фејсбук профилу писао је комшија породице, Марко Миливојевић, који је, како каже, желео да овако тужну ситуацију подели да грађанима и позове оне који имају било какве информације о овом делу, да се јаве.

„Моје комшије, Момчило и Војна Ваван, људе доброг срца, који су данас требали да обележе рођендан своје вољене ћерке, која је настрадала у саобраћајној несрећи, задесила је дубоко тужна ситуација. Нажалост, уместо да обележе сећање на њу на миран и достојанствен начин, сусрели су се с нечим што је заиста тешко прихватити.
Приликом посете гроба своје преминуле ћерке, затекли су ужасан призор. Неко је, из необјашњивог и неморалног разлога, одлучио да украде бронзану фигуру која је красила њен споменик. Та фигура, која је била симбол њихове љубави према њој, у облику њихове драге ћерке, је украдена“, навео је Миливојевић.

Али то, нажалост није све. Особа или особе које су починиле овај чин бездушности, приликом крађе, поломили су плочу на споменику, наносећи додатну патњу породици, пише у објави.

„Овај чин не само да је физички уништио спомен на њихову ћерку, већ је и емоционално ранио породицу која је већ годинама пролазила кроз дубоку тугу и бол. Немам речи које би могле описати колико је ово понашање окрутно! Позивам све који имају било какве информације о овом гнусном делу да се јаве“, написао је Бачкопаланчанин Марко Миливојевић.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here