Завршна приредба хуманитарног карактера

Осим што су деца имала прилику да се изразе кроз музику и сценски наступ, на приредби је прикупљан новац за Ленку Жутковић и Исидору Вучковић

351

У Словачком дому, у Бачкој Паланци, 24. јуна, одржана је завршна приредба Едукативног центра Дуња која је била хуманитарног карактера. Манифестација је окупила родитеље деце која су учествовала, као и све заинтересоване који су дошли да подрже и уживају у наступу деце.


Деца су се сјајно забавила певајући песмице и изводећи приредбу под називом „Царево ново одело“. Њихова енергија и ентузијазам су били неодољиви, а њихов таленат се сјајно испољио на сцени. Сви присутни су били одушевљени њиховим наступом и њиховим напретком током времена проведеног у Едукативном центру Дуња.

Осим што су деца имала прилику да се изразе кроз музику и сценски наступ, завршна приредба је имала и хуманитарни карактер. Родитељи деце која су учествовала, као и остали посетиоци, имали су могућност да приложе новчани износ за помоћ Ленки Жутковић и Исидори Вучковић.

– Са великим задовољством можемо саопштити да је прикупљено укупно 34.000 динара за Ленку и 28.000 динара за Исидору. Ова солидарност и подршка заједнице су заиста племенити гестови који пружају подршку деци која се суочавају са изазовима. Хвала свима који су подржали ову манифестацију и допринели хуманитарном циљу. Њихова подршка је од великог значаја и показује колико заједница може бити снажна када се удружи у доброј намери. – изјавила је Дуња Балабан, власница едукативног центра.

Едукативни центар Дуња поносан је на своје ученике и радује се будућим активностима које ће омогућити деци да даље развијају своје таленте и стичу знања. Ова завршна приредба је била предиван завршетак успешне године и прилика да се покаже колико су деца напредовала и колико су спремна да се суоче са изазовима.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here