Хуманитарни турнир у баскету 3×3 за Исидору Вучковић

Играо се добар баскет, али сви учесници су победници јер су успели да сакупе 268.520 динара

Фото: Приватна архива

БАЧКА ПАЛАНКА – У суботу, 17. јуна, на спортском терену у Новој Паланци одржан је други хуманитарни турнир у баскету 3×3 за помоћ Исидори Вучковић. Скупљено је 268.520 динара и средства су уплаћена на рачун Исидоре Вучковић у фондацији Буди хуман.


После првог турнира, који је одржан 11.6. у ОШ „Десанка Максимовић“ у којем је тријумфовала екипа „Мароканци“ у саставу Ранко Кумовић, Ђорђе Кумовић и Срђан Живковић, која је победила у финалу екипу „Гиђа и другари“ у саставу Радивој Јерков, Иван Томић и Горан Топалов Гиђа, одржан је и други турнир 17.6. на „Гету“, на терену код Меркура.

Овога пута, прво место је освојила екипа „Брица“ у саставу Милош Ковачевић Брица, Никола Маријанац, Марко Бијељац и Томислав Мудринић. За најбољег стрелца турнира проглашен је Томислав Мудринић који је у укупном збиру постигао 1 поен више од Горана Топалова Гиђе, који је уједно проглашен за најбољег играча турнира. С обзиром да је сакупљено 268.520 за лечење Исидоре Вучковић, сви учесници турнира су победници.

„Још једном хвала свима и велико срце за све, а поготово за нашу Исидору којој желимо што пре да оздрави“, кажу организатори.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here