Испраћај старе и поздрав новој години у Геронтолошком центру Бачка Паланка

"Старост је лепша уз осмех и друштво младих, нека тако буде и у 2024. години"

Извор: Геронтолошки центар Бачка Паланка

БАЧКА ПАЛАНКА – Како је уобичајено за новогодишње и божићне празнике у Геронтолошком центру Бачка Паланка, на испраћају 2023. и дочеку нове 2024. године у овој Установи били су заједно весели и најстарији и најмлађи суграђани.


Уз пригодну позоришну представу, коју су припремили запослени Установе, уз веселе звуке хармонике и песму, два Деда Мраза делила су пакетиће и деци и корисницима услуга Геронтолошког центра Бачка Паланка. Било је пуно лепих жеља за све у новој, пуно пољубаца и осмеха.

Са жељом да све буде лепше у 2024. години, све присутне поздравила је и директорица установе Љиљана Ћулибрк. Она се у току читаве године труди да координира добар рад свих запослених, у интересу корисника услуга, као и да правилно усмерава сва неопходна наменска средсва надлежног Министарства и Покрајинског секретаријата, у циљу побољшања услова живота и рада у установи. Такође, и бројне донације и помоћ спонзора, Геронтолошком центру Бачка Паланка увек су били и остали добар „ветар у леђа“. Уз захвалност и тим пријатељима најстаријих, најлепше новогодишње жеље упућене су и њима.

Старост је лепша уз осмех и друштво младих, нека тако буде и у 2024. години, порука је из Геронтолошког центра Бачка Паланка.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here