Коме верујете? Жељку или Ђури

АНКЕТА - Ко говори истину? Жељко је изјавио да је добио усмени отказ а директор ЈКП "Комуналпројект", Ђура Шкрбић, је демантовао да је Жељко добио отказ.

БАЧКА ПАЛАНКА – Радник ЈКП „Комуналпројект“-а, Жељко Пејчић, саопштио је за медије да је добио усмени отказ, дан пошто је учествовао на протесту грађана због смрти дечака (13), који је страдао од струјног удара у том граду.


Пејчић је испричао за медије да је у среду увече испред зграде Општине Бачка Паланка отишао као колега дечаковог оца и неко ко је познавао целу породицу, а са дечаковим братом се и дружио.

У четвртак ујутро када је дошао на посао позвали су га да дођу у канцеларију директора, где му је речено да је добио отказ због учешћа на протесту, уз питање „како га није срамота“.

„Тамо ме је сачекала секретарица или заменик директора, не знам тачно, која ми је рекла шта сам тражио јуче вамо. Рекао сам ‘ишао сам са људима’. Каже она ‚како ти можеш‘. Ја сам рекао ‚што не бих могао‘. Она ми је рекла да ‚ти ћеш сад добити отказ и нећеш радити нигде‘, препричава Пејчић свој разговор на послу јутро после протеста.

Каже да је потом у канцеларију дошао директор Јавног комуналног предузећа „Комуналпројект“, који га је питао „шта ти имаш да шеташ, где ти идеш“ и додао да више неће радити у тој фирми.

Директор ЈКП „Комуналпројект“, Ђура Шкрбић, демантовао је да је Жељко добио отказ

За портал Војводина уживо, а поводом изјаве Жељка Пејчића да је због учествовања на протесту поводом смрти дечака у Бачкој Паланци, добио отказ на послу, огласио се и директор предузећа у којем је Пејчић запослен.

Он је истакао следеће: “Шокиран сам изјавом Пејчића новинарима N1, да му је прећено отказом. Када сам проверио, добио сам одговор да он и даље има валидан уговор и да је и даље запослен код нас, колико знам, он је данас и био на послу, каже директор Шкрбић.

Овим путем га позивам, уколико је то тако, да покаже папире о отказу.

Сензационализам и злоупотреба туђе несреће од стране појединих медија је нешто што не сме да се толерише”, изјавио је Ђуро Шкрбић, директор ЈКП “Комуналпројект” из Бачке Паланке.

Подсећамо, N1 је данас објавио текст са изјавом радника јавног комуналног предузећа у Бачкој Паланци Жељка Пејчића да је добио отказ дан пошто је учествовао на протесту грађана у том граду – наводи се на порталу Војводина уживо.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here