Милана Матковић успешно се опоравља након операције у Турској

"Да није било свих вас, не би било ни моје нове шансе за боље и лепше кораке"

Извор: Милана Матковић/Фејсбук

Милана Матковић из Гајдобре, која је недавно отпутовала у Турску на још једну операцију, након што су се вратили болови у нози, успешно се опоравља. На свом Фејсбук профилу написала је лепе вести из болнице и додала да је све прошло неочекивано савршено.


Дијагностика, сама операција, трошкови лечења и смештаја били су прилично велики, те су за Милану организоване хуманитарне акције у општини Бачка Паланка, али и шире, на чему се Милана од срца захваљује.

„Имам нове прелепе вести. Данас сам изашла из болнице. Полако се опорављам и све иде по плану. Доктор Салих ми је данас превио ране, дао нове смернице за даље лечење и рекао да у наредних три до шест недеља морам строго да се пазим како нешто не бих повредила. Део који је рађен је много осетљив, па због тога све мора ићи постепено. Од јуче сам полако почела са минималним физикалним терапијама, онако како је доктор рекао да треба да се ради, без много оптерећења. Када се вратим за Србију настављам са својим опоравком на основу датих упутстава. Полако, али сигурно ће доћи све на своје. Прошло је све неочекивано савршено. Много сам срећна и захвална на свему“, написала је храбра Милана.

Она се посебно захвалила свима који су финансијски помогли да оде у Турску на операцију.

„Желим свима вама још једном да искажем захвалност што сте помогли да се новац за још једну операцију прикупи како би мени било што боље. Очекује ме један тежак и напоран опоравак у коме ће ми требати много стрпљења. Верујем да ћу успети превазићи сваку препреку као и до сада! Да није било свих вас, не би било ни моје нове шансе за боље и лепше кораке“, додаје она.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here