Сваки дан хране напуштене животиње у Бачкој Паланци

Активисти за заштиту животиња заједно са екипом из "Roki pet shop"-а на бројне начине помажу великом броју животиња које заврше на улици

БАЧКА ПАЛАНКА – Напуштени пси велики су проблем последњих година у бројним срединама. Активисти за заштиту животиња на разне начине се довијају да би помогли кућним љубимцима који заврше на улици, што свакако изискује доста времена али и новца.


Да активисти нису сами у тој борби, показује пример запослених у „Roki pet shop“-у који активно од оснивања помажу напуштеним куцама на разне начине, а испред њиховог објекта увек се налазе посуде са храном и водом за животиње.

Алекса Ћулум из Бачке Паланке, који се бави збрињавањем и удомљавањем напуштених животиња, углавном паса, на свом Фејсбук профилу захвалио се „Roki pet shop“-у на доприносу у борби помоћи напуштеним животињама у Бачкој Паланци.

„Хвала Вам што помажете храњењем и појењем напуштених паса, од којих неки већ редовно долазе на оброке, поклонима гранула за наше псе који чекају удомљење, поклону џака гранула за наше псе да понесу када буду удомљени, скупљању помоћи за храну и операције напуштених паса, директном учествовању у трошковима операција и лечења за Ђину, немачког овчара која чека дом, и два пса који су имали срећу наћи дом (Мрвица и Биби). Хвала Вам дивни људи на свој подршци и жељи да промените судбину напуштеним животињама у нашој општини“, написао је он.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here