Како лечити астму? (ВИДЕО)

Неђо Миливојевић из Бачке Паланке у великој мери је ублажио симптоме астме, боравећи у боровој шуми. ПОГЛЕДАЈТЕ ПРИЛОГ!

1107

БАЧКА ПАЛАНКА: У Багремари у Бачкој Паланци, у делу борове шуме, Неђо Миливојевић из Бачке Паланке, свако јутро седи и чита новине, а понекад ради и вежбе, које су прилагођене његовим годинама, а има их 74.


Неђо има астму последњих 7 година, односно од своје 68 године. Имао је врло тешке симптоме, велика гушења због којих је често боравио на болници и примао терапије по недељу дана.

Рекли су му познаници да је добро и да шета бентом поред Дунава, што је он чинио сваког јутра, некада се и бициклом возао, све док га једном није зауставио човек и питао због чега је свако јутро на бенту.

Када је тај човек чуо Неђину причу о тешким проблемима са астмом, препоручио му је да иде у борову шуму у Багремари у Бачкој Паланци, надомак Одмаралишта Црвеног крста, и да тамо проведе бар два сата изјутра.

Неђо је послушао и испоставило се да је то било спасоносно. Већ три године, од априла до краја октобра, Неђо свако јутро дође у шуму, седне, чита новина и уради по коју вежбу. Према  његовим речима, боравак тамо је допринео да му плућа буду чистија, да нема гушења, а пумпицу коју је пре користио веома често, сад користи тек понекад.

Неђо је у разговору са нама препоручио свима који имају проблема са астмом, бронхитисом и сличним болестима респираторних органа, да оду у најближу борову шуму и да ће им помоћи.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here