Исповест жене из Товаришева коју је силовао син њеног бившег мужа

"Викала сам како бих дозвала његовог оца"

Илустрација: МУП Србије

Ђорђе Ј. (23) из Товаришевa, ухапшен је због сумње да је напао и силовао Мару К. (69), иначе бившу партнерку његовог оца.


Како за nova.rs говори злостављана жена, све се догодило у суботу ујутру, око седам часова, када је испред куће угледала осумњиченог Ђорђа који ју је замолио да му позајми упаљач.
На стотинак метара од сеоског пута налази се плац на коме има неколико старих трошних кућа. У једној од њихх живи напаствована Мара К., док у другој отац ухапшеног младића.

– Тог јутра сам устала и кренула до пољског тоалета јер немам у кући. Када сам изашла, видела сам Ђорђа како иде ка мојој кући и пита ме да ли могу да му позајмим упаљач. Ништа ту није било чудно јер сам му и раније давала и цигарете и упаљач – присећа се Мара.

Како додаје, вратила се у кућу, а за њом је ушао и син њеног некадашњег партнера. – Скочио је на мене и онда ме је злостављао. Викала сам како бих дозвала његовог оца, али ништа га није зауставило. Ударио ме је неколико пута. Када је завршио шта је наумио, излетела сам из куће и отрчала код његовог оца и почела да га дозивам, он је изашао и ја сам му рекла шта се догодило, али није ми поверовао. Ђорђе је негирао и причао да сам пијана и да лажем – препричава немиле сцене Мара са подливима испод очију.

Мара К. каже да није истина да је ћутала о чину који се догодио и да је свима причала шта се догодило, али да не зна ко је позвао полицију.

– Нисам се ја никоме конкретно поверила, ја сам свима причала шта ми је урадио. Његов отац и ја смо раније били у браку, али сада смо у коректним односима. Тек када је Ђорђе признао извршење дела у суду, његов отац ми је поверовао, иако сам ишла и код лекара и потврђено је лекарски да је дошло до силовања – закључује наша саговорница.

Отац ухапшеног младића не крије да је у шоку због свега што се догодило.

– Он не живи овде, дође понекад, али мени је ово невероватно. Има жену, децу, не знам зашто је то урадио. Ја сам тог јутра у његовим очима видео да са њим није све како треба, он је или био пијан или користио наркотике, а можда и оба. Не знам шта ћу сада – каже шокирани човек.

Подсетимо, само две недеље раније догодило се још једно силовање када је локални фризер Д.Н. (35) злостављао 19-годишњу девојку.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here