Погинуо Миодраг Јешић – бивши фудбалер и тренер Партизана

Сумња се да је подлетео под камион

919
Извор: MN PRESS

БЕОГРАД – Бивши тренер и фудбалер Партизана Миодраг Јешић (64) погинуо је данас у саобраћајној несрећи на магистралном путу Рума – Јарак, потврдио је клуб из Хумске.


Јешић је настрадао у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у четвртак 08.12. у 11:30 часова у ненасељеном делу села Јарак. Сумња се да је подлетео под камион.

Извор: Сремска ТВ

Увиђај је у току, ватрогасне екипе на терену. Колоне возила на магистралном путу Рума-Шабац су дуге, саобраћај се преусмерава на споредне путеве.

Јешић је рођен 30. новембра 1958. године. Поникао је у омладинским категоријама Партизана, а за први тим клуба из Хумске играо је у два наврата од 1980. до 1985. и у сезони 1990/1991. За „црно-беле“ одиграо је 148 лигашких утакмица и постигао 13 голова.

Поред Партизана играо је Трабзон и Алтај. Он је завршио играчку каријеру 1994. године у Алтају.

За младу репрезентацију Југославије одиграо је 25 утакмица, док је за А тим наше земље постигао два гола на осам мечева.

Јешић је поред Партизана, између осталих, тренирао и Раднички из Ниша, ОФК Београд, Алтај, Сфаксијен, Славију из Софије, Пегах Гилан, ЦСКА из Софије, Ширин, Литекс Ловеч, Отопени, подгоричку Будућност, Ал-Итихад из Триполија, Сарајево, Ал-Араби, Ал Ахли.

Последњи ангажман имао је ове године у клубу из Саудијске Арабије Ал-Шули, из кога је отишао 29. септембра.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here