Полиција о пироману: Новосађанин изазвао пожар на укупно шест возила

Изазвао пожар на укупно шест возила на подручју Новог Сада

495

Двадесетједногодишњи Д.М. из Новог Сада ухапшен је због сумње да је учинио шест кривичних дела изазивање опште опасности.


Како наводи новосадска полиција, сумња се да је он у понедеља и уторак изазвао пожар на укупно шест возила на подручју града.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и биће приведен, уз кривичну пријаву, основном јавном тужиоцу у Новом Саду.

Како је 021.rs писао раније, пироман који је у понедељак (19.02.) палио доставно-теретна возила поново је изазвао пожаре у Новом Саду у Улици Лукијана Мушицког.

Према незваничним информацијама, око 14.30 часова наредног дана, ватрогасцима је пријављена паљевина једног пикапа, доставног возила.

Ватрогасци су стигли брзо, јер се налазе у улици поред, али већег посла није било, јер су пролазници већ успели да зауставе ширење ватре.

Према незваничним информацијама, горео је браник и задњи део возила, међутим, ватра се није проширила.

Како 021.rs сазнаје, скоро истовремено, на једном од оближњих градилишта примећена је и полицији дојављена паљевина још једног доставног возила, такође у Улици Лукијана Мушицког.

Подсетимо, у понедељак током преподнева, запаљена су бар три мања комбија и камиона.

Први пожар догодио се у 9 часова у Улици Саве Ковачевића, а затим око 9.30 часова, недалеко одатле, на углу Саве Ковачевића и Фелеги Тивадара, где су грађани гасили бранике на два комбија, а штета је минимална.

Такође, нешто после 11 часова, био је пожар и после кружног тока на Сентандрејском путу.

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here