Најбоља понуда ове сезоне!Финална распродаја у DDG Fashion

Додатних 20% на све снижено!

DDG Fashion који се налази на адреси Милана Курепе 15 у Бачкој Паланци (Уска улица) за све даме направило је распродају нове колекције. Акцијска продаја траје 1.03. и остварујете попуст од 20% на све снижено. Ово је савршена прилика за даме да набаве квалитетну одећу по повољној цени и унапреде свој стил.


Додатних 20% на све снижено!

DDG Fashion нуди велики избор одеће за све прилике – од кажуал одевних комбинација до елегантних хаљина за посебне прилике. Све је на распродаји, укључујући хаљине, јакне, сукње, панталоне, мајице, блузе и још много тога. Осим тога, продавница нуди и различите величине и боје, тако да ће свака жена пронаћи нешто за себе.

Оно по чему се истиче DDG Fashion је квалитет који можете добити по заиста невероватно повољној цени.

Овај попуст је ограничен, стога немојте пропустити прилику да уштедите новац на куповини квалитетне одеће. Ако планирате да унапредите свој гардеробер и створите нове одевне комбинације, ово је права прилика за вас.

Различити модели панталона који ће свакој дами стајати савршено се могу пронаћи и oд 1500 динара, док се дуксерице и јакнице за прелазни период могу купити и за 2000 динара. Препоручујемо да погледате понуду прслука, шорцева, сукњи, сакоа и хаљина – сигуно ћете се заљубити у неки комад.

Осећајте се сјајно у новој одећи за мање новца!

Немојте чекати да се распродаја заврши – посетите DDG Fashion што пре и искористите ову невероватну понуду. Без обзира да ли тражите опуштену или формалну одећу, овде ћете сигурно пронаћи нешто за себе. Такође, на акцији је такође нова колекција.

Уштедите новац и унапредите свој стил – DDG Fashion вам нуди све на једном месту! Оно што они нуде су сјајни брендови из света моде и сензационална гардероба која ће натерати друге да вам се диве. 

 

Пратите тренд DDG Fashion и ускочите у ципеле модних икона за којима се сви окрећу и испред њих простиру црвени тепих. Све то по невероватним ценама!

Адреса: 

Академика Милана Курепе 15, локал 1. Бачка Паланка (Уска улица)

Tелефон: 066/309-342

Радно време:

Понедељак – Петак: 09-21 час
Субота: 09-21 час

Начин плаћања у продавници у Бачкој Паланци 

  • Административна забрана 4 рате
  • Готовина
  • Картице

Будите у току са понудом и акцијама у DDG Fashion и пратите их путем друштвених мрежа:

fashionddg

ddgfashionofficial

Постави одговор

Please enter your comment!
Please enter your name here